1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Úri bandita és városi leány

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím: Pengős Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Pallas irodalmi és nyomdai r. t., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Latch bandája a Pókháló-kanyonban rejtőzött el. Ott várta a kémszemlére kiküldött kiowa-indiánok visszatértét, akiknek a közeledő szekérkaravánokról kellett jelentést tenniök.
Nyári... Tovább

Előszó

Részlet:
"Latch bandája a Pókháló-kanyonban rejtőzött el. Ott várta a kémszemlére kiküldött kiowa-indiánok visszatértét, akiknek a közeledő szekérkaravánokról kellett jelentést tenniök.
Nyári éjszaka volt, az 1861-ik évben.
A Pókháló-kanyon a nagy pusztaság szélén emelkedő hegység első magaslatai közt rejtőzött. Régi, titkos búvóhelye volt Satanának, a kiowák vad, vérszomjas főnökének. Ő és Latch nemrég szövetséget kötöttek egymással. Összetalálkoztak, mikor véletlenül egyszerre támadtak meg egy szekérkaravánt.
Ebben a magasságban nem volt olyan meleg, mint odalenn a pusztaságon. Hűvös, szemetelő eső esett. Az óriási gyapotfák alatt tábortüzek égtek vagy pislákoltak s megvilágították a vad indiánok bronzszínű arcát. A táborhely mögött hatalmas, szédítően meredek sziklafal emelkedett. A sötétben nem lehetett a tetejéig látni. Szemközt a kanyon másik fala magasodott csipkézett széllel a fekete éjszakában. Éjjeli madarak csapongtak a sziklafalak közt a homályban, kísérteties rikoltozással. Emberek beszélgettek és nevettek, patkó dobogott, vízesés zuhogott, rovarok zümmögtek..."
Vissza

Fülszöveg

Felejthetetlenül édes romantika, friss, éltető levegő, összecsapó bűnök és erények forgószele árad ki ebből a könyvből, mely egy előkelő családból származó, vadnyugati rablóvezérré lett fiatalember viharos életét és szerelmét mondja el. Szemünk előtt látjuk a pusztaságokban elvonuló szekérkaravánt, amelyre vad indiánok és vérszomjas fehér kalandorok lesnek. A szekereken férfiak asszonyaikkal, elrejtett aranyzsákok és egy gyönyörű városi leány, a társaságok ünnepelt kedvence, aki körül romantikus kalandok, forró izgalmak fonódnak ebben a vad világban, amelynek mesteri írója Zane Grey.

Zane Grey

Zane Grey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zane Grey könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv