1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nagy ízvadászat

Válogatás a Somogyi Hírlap 2007. évi receptversenyéből

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Axel Springer Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-9631-07-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amikor belevágtunk, tudtuk, sikertörténet lesz. Aki receptversenyt hirdet, az nem csalódhat. Különösen nem Somogy megyében, ahol az Asztali örömök rendezvénysorozatnak és vele együtt a finom étkek... Tovább

Előszó

Amikor belevágtunk, tudtuk, sikertörténet lesz. Aki receptversenyt hirdet, az nem csalódhat. Különösen nem Somogy megyében, ahol az Asztali örömök rendezvénysorozatnak és vele együtt a finom étkek készítésének nagy hagyománya van. Egy Balaton melléki programon az egyik megyei gasztronómiai szakember okkal állapította meg: „Mi, somogyiak szeretünk jókat főzni, és jókat enni!" Kétségtelen, remek ételekért, jó borokért és - ki ne hagyjuk - a háttérként szolgáló szép tájakért nem kell a szomszédba mennünk. Kár lenne tagadni, ennek a receptkönyvnek az elkészítéséhez ez is erőt adott. Biztosak voltunk abban, hogy akik a nyári gasztronómiai rendezvényeken a bogrács, a kemence vagy a flekkensütő mellé állnak, azok tarsolyában bőséggel van recept. Jól gondoltuk. Napok alatt jobbnál jobb étkek leírása zúdult a szerkesztőségbe a Balatontól a Dráváig, Őrtilostól Törökkoppányig. A versenyben részt vevők meglehetősen nehéz feladat elé állítottak bennünket: mely recepteket válasszuk ki, jelentessük meg a lapban, majd pedig ebben a kötetben.
A Somogyi Hírlap receptkönyve, A nagy ízvadászat - amint láthatják - „összeállt". Közös munka eredményeként tarthatjuk most kezünkben. Köszönet érte mindazoknak, akik közreműködtek az elkészítésében.
Abban a reményben nyújtjuk át a kötetet, hogy örömük telik benne, s hogy a családjuknak, a vendégeiknek sok örömet szereznek majd az itt ajánlott ételek elkészítésével. Vissza

Tartalom

12 Előételek
18 Levesek
28 Tészta ételek
42 Húsételek
120 Hal-és vadételek
132 Vegetáriánus ételek
142 Desszertek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv