1.035.189

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

II. Váci Egyházmegyei Találkozó

Az imaév jegyében nemzetünk lelki megújulásáért

,
Kiadó:
Kiadás helye: Mende
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"Jöjj el!" "Jöjj el Uram Jézus!"
(Jelenések könyve 22.20)
Az Imaévben, amelyet nemzetünk lelki megújulásáért hirdettünk meg, együtt imádkozunk, együtt ünnepelünk, és együtt éljük meg a köztünk... Tovább

Előszó

"Jöjj el!" "Jöjj el Uram Jézus!"
(Jelenések könyve 22.20)
Az Imaévben, amelyet nemzetünk lelki megújulásáért hirdettünk meg, együtt imádkozunk, együtt ünnepelünk, és együtt éljük meg a köztünk lévő Jézust.
Imádkozunk közösségeinkért, azért a szeretetkapcsolatért, amit ez a találkozó megerősít. A mai kornak különösen szüksége van erre az egységre, megerősítésre, megújulásra. Immár második alkalommal találkozunk, hogy keresztény tanúságot tegyünk hitünk, szeretetünk, és testvériségünk mellett, most Mendén.
Ünnepelünk, és a nagy évfordulók kapcsán megemlékezünk a nemzetünket, hazánkat, egyházmegyénket alakító, történelmet formáló eseményekre, személyekre.
A Nándorfehérvári győzelem 550. évfordulóján imát mondunk Hunyadi Jánosért, aki feltartóztatta II. Mohamed szultán hatalmas seregét, megőrizve ezzel a keresztény Európát. Az 500. évfordulón imádkozunk, és hálával gondolunk Báthori Miklós Váci Püspökre, aki nemcsak egyházmegyét, de országot alakító munkásságával, és humanizmusával szolgálta kereszténységünket.
Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján fejet hajtunk a hősök előtt, akik szabadságukat, életüket áldozták hazájukért. Nem csak értük, de ellenségeikért is imádkozunk. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv