1.035.766

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1000 Fragen 1000 Antworten

Társalgási gyakorlatok a német "A" típusú nyelvvizsgákra

Szerző
Lektor

Kiadó: Lexika Tankönyvkiadó
Kiadás helye: Székesfehérvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 205 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Nyelvtanuló Barátunk!
Tiszteletre méltó, sok energiát igénylő vállalkozásához szeretnénk könyvünkkel segítséget nyújtani. Feltételezzük, hogy Ön már túljutott a német nyelv elsajátításának... Tovább

Előszó

Kedves Nyelvtanuló Barátunk!
Tiszteletre méltó, sok energiát igénylő vállalkozásához szeretnénk könyvünkkel segítséget nyújtani. Feltételezzük, hogy Ön már túljutott a német nyelv elsajátításának kezdeti nehézségein, ismeri a nyelvtant, rendelkezik bizonyos alapszókinccsel. Könyvünk a nyelvi vizsgákon általában érintett témakörök szerint dolgozza fel a mindennapi élet legfontosabb területeit, különös tekintettel az Állami Nyelvvizsga Bizottság által megfogalmazott elvárásokra.
Ön olyan munkát vesz a kezébe, melyet megfelelő szinten elsajátítva a hazai szóbeli német nyelvi vizsgák mindegyikének MINDEN SZINTJEN megállja a helyét.
- Minden témakör első részeként kérdések találhatók, melyeket megszámoztunk.
- Utána egy összefüggő szöveg következik, melyben a feltett kérdésekre egy, esetleg többféle választ adunk. Az adott kérdés száma a szövegben is szerepel, így Önnek nem kell sokáig kutatni utána. Ugyanaz a kérdés több helyen is felmerülhet, a számok ilyenkor is eligazítást adnak.
Mintegy másfél évtizedes nyelvtanári tapasztalatunk és számos, komoly nyelvi szintre eljutott tanítványunk véleménye alapján azt tanácsoljuk Önnek, próbálja meg a szövegeket memorizálni, kívülről megtanulni, majd a kérdések alapján, esetleg azok nélkül visszamondani. Ez a módszer kezdetben ugyan elég időigényes, Ón azonban ezáltal HATALMAS ELŐNYRE TEHET SZERT! Ahol másoknak csak szavak állnak rendelkezésére, ott Önnek kész mondatai vannak, melyeket először talán csak idéz, utána esetleg saját igénye szerint átalakít. Szorult helyzetben azonban mindig lesz egy lehetősége, amihez visszanyúlhat. A megtanult szöveget természetesen érteni kell, csak így nem válik javasolt módszerünk értelmetlen magolássá ! ! !
- A feldolgozás harmadik egységeként kifejezéseket adunk meg, melyek segítségével Ön összeállíthat egy-egy fogalmazást ízlése és nyelvi lehetőségei szerint.
- Negyedik egységként kapcsolódik az anyaghoz egy szójegyzék, mely természetesen nem lehet tökéletes. Nem tartalmazhat mindent, amire Önnek esetleg szüksége lehet és tartalmazhat olyant is, amit Ön már régóta ismer. A szószedet a szöveg haladását követi, nem szerepelnek benne az önálló feldolgozásra szánt témák kifejezései. A szószedetben található rövidítések értelmezése biztosan nem okoz gondot Önnek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv