1.035.400

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Francia nyelv kezdőknek 23-24. lecke


Kiadó: ELO-Európai Levelező Oktatási Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 36 oldal
Sorozatcím: ELO - Nyelvtanulás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy barátom elkezdett franciául tanulni két éve. Úgy gondolta, hogy még egy levelező kurzusra is kevés az ideje, ezért vett egy tankönyvet és szabad idejében ebből olvas néhány oldalt. Mindig... Tovább

Előszó

Egy barátom elkezdett franciául tanulni két éve. Úgy gondolta, hogy még egy levelező kurzusra is kevés az ideje, ezért vett egy tankönyvet és szabad idejében ebből olvas néhány oldalt. Mindig magával cipeli a francia-magyar szótárát is.
Gyakran hallom, amint felkiált: "Ismerem ezt a szót! Ismerem ezt a szót!" és lázasan keresni kezdi szótárában. "Ez az!" mondja elégedetten, mikor megtalálja. "Tudom."
Csodálatra méltó kitartáa ellenére egy bezárt körben topog barátom, ahonnan nem tud kitörni, nem tudja tudását növelni. Erre saját magától is rájött. Már-már ott tart, hogy feladja a tanulást. Ez az ő vesztesége. Ha arra használta volna az idejét már a kezdetektől, hogy egy olyan könyvből tanuljon, amit speciálisan otthoni tanulásra fejlesztettek ki, aminek olyan a szerkezete, hogy fokozatosan növeli a tudásanyagot, sokat ismétli a tanultakat, akkor sokkal jobb eredményt ért volna el. Az ő motivációja is sokkal nagyobb lenne, jobb kedvvel ülne a könyvhöz. Ha a saját fejünk után próbálunk nyelvtanulásba fogni, akkor az nem lesz eredményes. Ezért jó, ha a hallgató megpróbálja tartani a tempót, újra előveszi a már megtanult anyagokat, s átismétli. A tanára kész arra, hogy segítsen ebben a haladásban. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv