1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Láthatatlan lények

Nem haldoklunk, mi így élünk!/2004-2008

Szerző

Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 204 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-06-4954-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Első könyvemet, a Lopott éjszakákat ötvenedik születésnapomra adtam ki. Magamnak, még inkább addigi és leendő olvasóimnak szánt ajándékként.
Két évvel később jelent meg a Szakállas angyal című... Tovább

Előszó

Első könyvemet, a Lopott éjszakákat ötvenedik születésnapomra adtam ki. Magamnak, még inkább addigi és leendő olvasóimnak szánt ajándékként.
Két évvel később jelent meg a Szakállas angyal című kötetem, ami után úgy éreztem kiírtam magamból mindazt, ami a nőkkel, férfiakkal, gyerekekkel, családokkal, mindennapjainkkal kapcsolatosan foglalkoztatott.
Újságíró vagyok, a velencei-tavi kistérségi televízió, a Tó Tévé főszerkesztője, külsős munkatársa a Vasárnapi Fejér Megyei Hírlapnak, és a Fehérvári 7 Napnak, szerkesztője a HÍD című üzemi újságnak. Vissza

Fülszöveg

Ha egy képzeletbeli géppel lejjebb szállnánk, és onnan figyelnénk e bolygót, már fel-feltűnnének alkotásaink. Még lejjebb ereszkedve városaink, óriásépületeink lennének láthatóak. Pár tíz méterről pedig, ha parányinak is, de már létező lényeknek látszanánk, esetleg olyanoknak, akik felelősen cselekszenek, nem kicsinyesek, önzőek, kíméletlenek, irigyek, vagy éppen gyilkosok.
A földre érve aztán minden megváltozik. Hirtelen nyüzsgő, összeférhetetlen, ügyei után rohangászó, fennhéjázó, túlfogyasztó, vagy koldusszegényen éhező hat és félmilliárd emberi lényt találunk. És sok olyan emberféleséget, aki önmagát mások fölé helyezi, embertársai, nemzete, vagy éppen a világ urának képzeli magát.
Nekik is érdemes lenne nézni a fentről készült felvételeket. Azonnal megértenék, mekkorák is valójában.

Máté G. Péter

Máté G. Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Máté G. Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Láthatatlan lények Láthatatlan lények

A gerinc enyhén sérült.

Állapot:
2.640 Ft
1.320 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba
konyv