1.036.223

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kiskunfélegyháza

Ismertető füzet

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Feuer Könyvnyomda
Kiadás helye: Kiskunfélegyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér rajzokkal illusztrálva. Sok korabeli hirdetést tartalmaz a füzet. Ismertető füzet, melyet a Kiskunfélegyházi Idegenforgalmi Bizottság megbízásából szerkesztette Dr. Mezősi Károly.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kiskunfélegyháza megismerésében akar segítségül lenni ez a kis füzet mindazok számára, akik résztvesznek a város ereklyés ország-zászló-jának leleplezési ünnepségén és az ezzel egyidejűleg... Tovább

Előszó

Kiskunfélegyháza megismerésében akar segítségül lenni ez a kis füzet mindazok számára, akik résztvesznek a város ereklyés ország-zászló-jának leleplezési ünnepségén és az ezzel egyidejűleg rendezendő "Félegyházi Nap"-on.
Városunk szeretettel hívja, várja szeptember hó 2-iki ünnepségére mindazokat - szomszédos és távoli városok, községek népét, - akiknek kezébe ez az ismertető füzet eljut! A "Félegyházi Nap" látványosságról, szórakozásról gondoskodik.
Jöjjenek, tekintsék meg az Alföld és a magyar nép két legnagyobb szerelmesének: Petőfi Sándor-nak és Móra Ferenc-nek városát! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv