1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1978/1-4.

Gasztronómiai magazin/II. évfolyam

Szerkesztő

Kiadó: VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 308 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1. szám
Iskolás gyerekek ebédje, vacsorája, vendégsége5
Édesanyám főztje8
Az étkezés aranyszabályai10
Mire jó a méz?15
Almával - zöldséggel22
Főzőiskola25
A fondue örömei26
Az olasz konyha titkai32
Az évad étele: a kocsonya39
Töltésre kész torta44
Férfiak főzőkanállal51
Fejedelmek asztalánál52
Vajákos főzetek57
Fánkok farsangja59
Rágcsálás szünet nélkül64
Macskajaj-levesek67
világasztal68
Cékla, másképp71
2. szám
Az évad étele3
Vendégségben vietnamban4
A reformkor asztalánál6
Anyám, nagyanyám főztje8
Befejezés 10 perc alatt10
Női perpetuum mobile11
Alkossunk ételeket12
Ókor - jelen időben (a római tálról)14
Főzőiskola17
A konyha szépsége20
Szabad tűz, kirándulások23
Hétvégi füstölés28
Nem száradó sütemények29
Deákurak kosztolása32
Romhányi József - főzőkanállal34
Érdemes-e befőzni?37
Gyümölcs így, úgy, amúgy39
Kevés pénzből sokat44
Étlapszótár mediterrán utazáshoz46
Nyárias ebédek, vacsorák59
Rejtvények68
7:1 a lelemény javára71
3. szám
Meleg szendvicsek3
Nevető konyha-lexikon4
A joghurt története6
Változatok a szilvára8
Édesanyám főztje8
Édeslányom: Török Erzsi10
Nyársforgató Jakab (grillezés)12
Süssünk réteseket13
Pár sor sör...14
Szép konyhák21
Halételek tudósai24
Főzőiskola25
Lecsó26
Savanyúság eltevés26
Töltött paprikák38
Hagyma, zöldség főszerepben40
Mi készüljön almából, karfiolból?54
Kubai konyha59
Olvasók receptjei77
4. szám
Cipóban sült csülök3
Papp Laci: A "muter" főztje4
Krumplikarrier5
Beiglik, diós-mákos sütemények8
Ehető karácsonyfadíszek8
férfiak főzőkanállal: Körmendi János11
Teatörténet14
Főzzünk sörrel17
Három szép konyha19
Mi a kedvenc étele?24
Kalóriákról közérthetően26
A norvég karcsúság titka30
Olvasóinkj receptjei34
7x3 ünnepi fogás40
Régi bohém szilveszterek46
A tél gyümölcse: a gesztenye50
Borkóstoló52
Amerikai konyha59
Disznótor a kiskonyhsában70
Olcsó oldal74
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv