1.035.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egyszerű Makrobiotika

Magyarországon termő, könnyen és olcsón beszerezhető alapanyagokból, gyorsan elkészíthető ételek receptjeivel./A makrobiotika olyan ételkészítési módszer, amely kizárólag természetes alapanyagokra támaszkodva segít megőrizni, illetve helyreállítani egészségünket.

Szerző

Kiadó: Közép-európai Makrobiotika Oktatási Központ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 74 oldal
Sorozatcím: Makrobiotikus receptfüzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-229-740-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"A XXI. század a megelőzés és másodsorban a gyógyítás. Indoklás: a világ ranglistán az előkelő helyen állunk a krónikus degeneratív betegségek listáján Magyarországon.
Korunk embere állandó... Tovább

Előszó

"A XXI. század a megelőzés és másodsorban a gyógyítás. Indoklás: a világ ranglistán az előkelő helyen állunk a krónikus degeneratív betegségek listáján Magyarországon.
Korunk embere állandó stresszben él. Fut, szalad nincs ideje semmire. Autóban ülve zacskóból eszik sietve, energetikailag rossz ételeket. Rendkívül gyakori, hogy minden második ember gyomor, bél problémákkal küzd az elégtelen rágás, az alkoholos erjedés illetve a rothadásos erjedés miatti gázosodástól.
Amit megeszünk, az hozza létre a vérünket és ezen túl a szerveinket és testünk minden más részét. Sokszor előfordul a mai gyógyításban, ezért érthetetlen, hogy az ételt nem társítják a betegségek fő okaiként. Pedig az étrendünk ha átalakítja az elmét, az érzelmeket is. Minden, amit megeszünk, bejuttatunk a szervezetünkbe hat a létezésünkre (ez finom anyagi szinten van). Éppen ezért évezredek óta a táplálkozás oldalról közelítették meg a gyógyítást az igazi gyógyítók, jeles orvosok, amit nagy szerénységgel és alázattal tettek. Pl. Hippokratész is." Vissza

Sebestyén Szilvia

Sebestyén Szilvia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sebestyén Szilvia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv