1.035.412

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Veszprémi Vegyipari Egyetem Értesítője 1962-63. tanév

Szerkesztő

Kiadó: Veszprémi Vegyipari Egyetem
Kiadás helye: Veszprém
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 106 oldal
Sorozatcím: A Veszprémi Vegyipari Egyetem Értesítője
Kötetszám: 7
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: 600 példányban jelent meg.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Veszprémi Vegyipari Egyetem létesítését az 1949. évi XXII. törvény rendelte el, és kezdetben a Budapesti Műszaki Egyetem Nehézvegyipari Karaként működött. 1951 őszén vált önálló egyetemmé az... Tovább

Előszó

A Veszprémi Vegyipari Egyetem létesítését az 1949. évi XXII. törvény rendelte el, és kezdetben a Budapesti Műszaki Egyetem Nehézvegyipari Karaként működött. 1951 őszén vált önálló egyetemmé az 1951. évi 25. számú törvényerejű rendelet alapján.
Az Egyetem Tanácsa elhatározta, hogy az időszakonként megjelenő részletes értékelő Évkönyvek mellett egy-egy tanév lezárta után, évenként Értesítő-t bocsát közre. Ezek az Értesítő-k az Egyetem életében és munkásságában való általános tájékozódáshoz szükséges és egy-egy tanévre vonatkozó szokásos adatok felsorolására szorítkoznak. Az Értesítő 1. száma azonban az Egyetem alapításától kezdődően tartalmazza ezeket az adatokat.
A jelenlegi szám az Értesítő 7. száma. Ez a szám is az előbbiekkel azonos szerkesztési elvek alapján készült. Tartalmazza tehát a tanszékekre, az igazgatási egységekre, az oktatókra és egyéb dolgozókra vonatkozó fontosabb adatokat, valamint az oktatók tudományos munkásságának eredményeit a tárgyalt időszakban.
Az egyes tanszékek oktatási tevékenységének leírásánál a közölt adatok nem vethetők teljesen össze az előző években közölt számokkal, mivel a bevezetett módszertani kísérleti oktatás következtében az első, második és harmadik évfolyamon a tárgyak nem féléves csoportosításban kerültek előadásra, hanem - féléves bontás nélkül - egymás után következtek.
Ez az Értesítő az 1962. VII. 1-től 1963. VI. 30-ig terjedő időszakot tárgyalja. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv