1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kőolaj- és gázipari rövidítések szótára

Műszaki Fordító Vállalat Elemző Osztály 2353


Kiadó: Műszaki Fordító Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Összeállitásunkat, amely az Egyesült Államok kőolaj- és földgáziparában használatos angol nyelvü röviditéseket és azok feloldását tartalmazza, azzal a céllal adjuk közre, hogy segitséget nyújtsunk... Tovább

Előszó

Összeállitásunkat, amely az Egyesült Államok kőolaj- és földgáziparában használatos angol nyelvü röviditéseket és azok feloldását tartalmazza, azzal a céllal adjuk közre, hogy segitséget nyújtsunk a hazai kőolaj- és földgázipar müszaki szakembereinek valamint a kutatókan, közgazdászoknak és szakforditóknak a terület angol nyelvü szakirodalmának tanulmányozásához.
A több szóból álló kifejezések röviditései nagybetükből állnak, az egyszavas kifejezések röviditései pedig kisbetükből. Az egyszavas kifejezések röviditései közül nagybetükkel kezdődnek azok a röviditések, ahol a röviditésre került kifejezés vagy név nagybetüvel kezdődik.
Az összeállitás végén hasznos kiegészitésként átszámitási kulcstáblázatokat közlünk, amelyek segitségével a különféle energiahordozók kőolajegyenértékben fejezhetők ki, illetve az angolszász súly- és ürmértékegységekben megadott adatok metrikus súly- és ürmértékegységekben adhatók meg. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv