1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kerti Kalendárium évkönyve 1989.

Házikerti munkanaptár április-december

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: MÜSZI Kiadó és Szolgáltató Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 324 oldal
Sorozatcím: Kerti Kalendárium évkönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete- fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk!
Feltételezem, hogy Ön a könyvekből, a napi- és hetilapok kertészeti cikkeiből, esetleg a szakfolyóiratokból eddig is sokféle ismeretet sajátított el ahhoz, hogy kertjét... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk!
Feltételezem, hogy Ön a könyvekből, a napi- és hetilapok kertészeti cikkeiből, esetleg a szakfolyóiratokból eddig is sokféle ismeretet sajátított el ahhoz, hogy kertjét szakszerűen művelhesse meg és munkáját sikerek koronázzák.
Minthogy a kertészkedők legnagyobb része nem hivatásosan, hanem szabad ideje hasznos és kellemes eltöltése céljából folytatja ezt a munkát, rendszerint abban jelentkeznek a nehézségei, gondjai, hogy nehezen tudja eldönteni, éppen most milyen munkákat és milyen sorrendben végezzen el. Az Ön előtt fekvő Kerti kalendáriummal ebben szeretnénk segítségére lenni.
Havonta megjelenő kiadványunk munkanaptárnak készült. Ebből Ön megtudhatja, hogy a jelenlegi időjárási viszonyok között, megkezdheti-e már a szőlőtőkék vagy az őszibarack metszését. Értesülhet arról, hogy milyen zöldségféléket vethet és palántázhat, milyen virágokat ültethet. Helyet hagyunk annak is, hogy a naptárba feljegyezhesse saját észrevételeit, például a permetezések idejét és anyagait. Így ez a munkanaptár - permetezési naptárként - akár hivatalos igazolásul is szolgál arra, hogy mit, mikor és mivel permetezett meg.
Be akarjuk Önt avatni a legkorszerűbb kertészeti módszerekbe is. Ezért nagy gondot szándékozunk fordítani arra, hogy megismerje a most forgalomba kerülő anyagokat, gépeket, eszközöket és fajtákat.
Kerti kalendáriumunkat hordja a zsebében vagy tartsa a hétvégi ház asztalán és - mielőtt hozzáfogna a munkához - fussa át az arra vonatkozó oldalakat. Ha pedig belefáradt a kerti munkába, akkor bizonyára szívesen fogja elolvasni belőle mindazt, amit mi jószándékkal és nagy igyekezettel tárunk Ön elé annak érdekében, hogy honfitársaink minél több és jobb gyümölcsöt, zöldségfélét, szőlőt, bort termelhessenek és fogyaszthassanak. Nem is beszélve a virágokról, amelyek szebbé, kellemesebbé teszik környezetünket! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv