1.035.513

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

A Tejút Galaxis kozmikus történelmének krónikája/Az Átlényegülés Kapuján túl...

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 887 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-06-2202-8
Megjegyzés: Színes ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves olvasó, ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és közel 230 csillag tükrében. Egy olyan 7. Dimenziós tudás ez, mely által a Földbolygó Felemelkedésében elkötelezett fényküldöttek olyan mélységben ismerhetnek önmagukra, a bennük rejlő kozmikus teljességre, amely visszaadja számunkra azt a multidimenzionális tudatosságot és teremtő erőt, mely által sokkal valódibb pillérei lehetünk a közös álom megvalósításának. Minden fejezet óriási üzeneteket rejt, melyek a galaktikus mítoszok varázslatos világába emelnek, úgy hogy közben minden emlékszem rólunk szól, találkozik a mi emberi sorsunk minden átélésével, és értelmet ad múltunknak, jelenünknek és a jövőnk reményének! Azonban már itt, a könyvvel való találkozás első helyszínén szeretnénk jelezni, hogy ez egy nagyon komoly, haladóknak való szellemi irodalom, amelyet valószínűleg nem lesz könnyű olvasni.... Tovább

Fülszöveg

Kedves olvasó, ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és közel 230 csillag tükrében. Egy olyan 7. Dimenziós tudás ez, mely által a Földbolygó Felemelkedésében elkötelezett fényküldöttek olyan mélységben ismerhetnek önmagukra, a bennük rejlő kozmikus teljességre, amely visszaadja számunkra azt a multidimenzionális tudatosságot és teremtő erőt, mely által sokkal valódibb pillérei lehetünk a közös álom megvalósításának. Minden fejezet óriási üzeneteket rejt, melyek a galaktikus mítoszok varázslatos világába emelnek, úgy hogy közben minden emlékszem rólunk szól, találkozik a mi emberi sorsunk minden átélésével, és értelmet ad múltunknak, jelenünknek és a jövőnk reményének! Azonban már itt, a könyvvel való találkozás első helyszínén szeretnénk jelezni, hogy ez egy nagyon komoly, haladóknak való szellemi irodalom, amelyet valószínűleg nem lesz könnyű olvasni. Folyamatosan tágulni, emelkedni kell hozzá, együtt kell élni, sőt lélegezni vele mert maga is él és új életet hoz! Ugyanakkor az Égi vezetés ígérete szerint minden igazán elszánt, nyitott és kitartó olvasót és fényküldöttet, aki vállalkozik e tudás megismerésére személyesen készítenek elő majd pedig kísérnek, támogatnak és hangolnak át e galaktikus tudatosság befogadásában.
A galaktikus történelem hihetetlenül tágas, számtalan csodával, megrázó és gyönyörűséges szellemi felismerésekkel teli útja megváltoztatta az életünket, és valóban sokkal közelebb hozta a Felemelkedés lehetőségét egy olyan galaktikus szintű karmikus oldásra és megváltásra adva lehetőséget, amit még soha nem élhetett meg korábban a földi ember!
Hasonló élményeket és egyfajta szellemi újjászületést kívánunk mindenkinek, aki úgy érzi, készen áll e tanítás befogadására!
Namasté

Ami mélységesen megrendít e kötet tartalmában, az a belső örök tűz lángolása, amelyben én is égek közel száz évesen. Magam is vallom: halhatatlan időtlen létünk az égben gyökerezik. A Csillagkapuk valóságos átjárók a látható és a láthatatlan világok között. Az átlényegülés kapuja az átváltozás helye.
Félelmetesen szép ez a könyv! Ki meri mondani a kimondhatatlant is. Ajánlom számok fölötti tiszta szeretettel, az örök fényben megfürösztve minden embertársamat. Vissza

Tartalom

Köszönetnyilvánítás 3
Bevezető 5
Hogyan olvassuk ezt a könyvet! 25
Rövid asztrológiai alapok 29
Az Unikornis Csillagnemzetség történelme 57
Az Angyalok Csillagnemzetségének történelme 103
A Szárnyas Oroszlánok Csillagnemzetségének történelme 165
A Sárkányok Csillagnemzetségének történelme 193
A Macskafélék Csillagnemzetségének történelme 239
A Pegazus Csillagnemzetség történelme 269
A Kígyók Csillagnemzetségének történelme 315
- A Női Ág 315
- A Férfi Ág 351
A Medvék Csillagnemzetségének történelme 401
Az Emberek Csillagnemzetségének történelme 453
Az ízeltlábúak Csillagnemzetségének történelme 521
A Madarak Csillagnemzetségének történelme 595
A Delfinek Csillagnemzetségének történelme 649
A Bálnák kozmikus útja 687
A 13. Csillagnemzetség történelme 721
Hogyan találjuk meg szellemi gyökereinket a csillagnemzetségek tükrében 755
Felhívás az éberségre 767
A csillagportálok lehorgonyzásának Fényünnepei 774
- 2006. augusztus 17 774
- 2006. december 9 785
- 2007 február 1L - 8. Kapu aktiválás 787
Zárszó 811
Függelék 815
- A Csillagképek ábrái 817
- Könyvek, meditációs kazetták és cd-k 854
- Tanfolyamok, szellemi képzés 865
- Összefoglaló csillagpozíciós táblázat 871
Tárgymutató 878
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv