1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

EMG rövid katalógus

Elektronikus Mérőkészülékek Gyára

Szerkesztő

Kiadó: EMG-Orion
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 28 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az elektronikában, orvostudományban, adatfeldolgozásnál és az ipar majdnem minden területén számos elektronikus mérőkészülékre, berendezésre van szükség.
Az EMG a fenti célokra széles körben... Tovább

Előszó

Az elektronikában, orvostudományban, adatfeldolgozásnál és az ipar majdnem minden területén számos elektronikus mérőkészülékre, berendezésre van szükség.
Az EMG a fenti célokra széles körben felhasználható készülékeket gyárt és fejleszt. A nagy mennyiségben gyártott műszertípusok mellett a gyár minden évben számos korszerű, a legkülönfélébb igényeket kielégítő új készülékeket fejleszt ki és hoz forgalomba.
Ez a rövid katalógus az EMG - Elektronikus Mérőkészülékek Gyára - gyártmányainak választékát tartalmazza. A gyártmánytípusok nagy száma miatt e katalógusban minden típusról csak néhány soros ismertetés található.
A közölt rövid információk alapján az egyes elektronikus mérésekhez, orvosi vizsgálatokhoz, folyamatirányítási, adatfeldolgozási, számolási feladatok megoldásához a legmegfelelőbb készülékek, berendezések választhatók ki. Ha ez a katalógus nem nyújt megfelelő tájékoztatást, kérjük közöljék velünk kívánságaikat. Bármely típusról vagy gyártmánycsaládról kérésükre szívesen küldünk részletesebb ismertetést.
Amennyiben gyártmányaink fejlődése vagy gyártási programunk alakulása szükségessé teszi, úgy jogunk van egyes itt leírt típusok megszüntetésére vagy helyettük újabb kivitel ajánlására. Vissza

Tartalom

Fejezetcímek:
Elektronikus mérőkészülékek
Elektronikus orvosi vizsgáló készülékek
Sokcsatornás analizátorok
Digitális asztali számológépek
Digitális számítógépek
Logikai áramköri sorozatok
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv