1.035.495

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tízezer Virág-Láng

Válogatás Sri Chinmoy verseiből

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Madal Bal Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-9793-13-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

1979-től Sri Chinmoy igen nagy számú rövid, aforizmaszerű vers írására vállalkozott. Az időszak első sorozata a Tízezer Virág-Láng (Ten Thousand Flower-Flames), melyet 1979. október 22-én kezdett el írni és 1983. július 3-án fejezett be. A válogatás több mint ötszáz verset tartalmaz ebből a sorozatból.
A sorozat versei sok esetben nem "költői" költemények, hanem rövid aforizmák, amelyek egy-egy minőséget vagy tapasztalatot fejeznek ki nagyon pontosan. A válogatás elsődleges szempontja a megfogalmazott mondanivaló volt. Az angol és a magyar nyelv eltérése miatt nem minden esetben lehetséges a verseket magyarul eredeti szépségükben visszaadni. Az ebben a kötetben megjelenő versek fordításánál a tartalmi pontosság és a kifejezett gondolat szépsége nagyobb hangsúlyt kapott a magyar szöveg szépségénél.

Sri Chinmoy

Sri Chinmoy műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sri Chinmoy könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv