1.035.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Butlers Otthonteremtés 2014

Kedvenc tárgyak a kedvenc helyekre


Kiadó: Butlers
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím: Butlers Otthonteremtés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Termékkatalógus.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Katalógusunk meghívja Önt egy különleges utazásra, mely során újra és újra kezébe veheti azt, így fedezve fel bútoraink sokféleségét. Ezen kívül megismerheti jópofa kiegészítőinket és... Tovább

Előszó

Katalógusunk meghívja Önt egy különleges utazásra, mely során újra és újra kezébe veheti azt, így fedezve fel bútoraink sokféleségét. Ezen kívül megismerheti jópofa kiegészítőinket és apróságainkat, melyektől otthona életre kel. A katalógus segítségével maga elé képzelheti a hangulatot, melyet otthona falai közé varázsolhatnak termékeink. Ha valami megtetszett, könnyedén és kényelmesen megrendelheti saját kanapéján ülve, telefonon vagy interneten keresztül, esetleg vessen egy pillantást élőben is a termékekre üzleteinkben és vásároljon helyben! Akármelyik utat is választja, a vásárlás gyors és kényelmes lesz!
Webshopunkban, ahol mindig a legfrissebb híreket találja, megtekintheti teljes kínálatunkat. A komplett termékskálát végiglapozhatja, és garantáltan meglepődik majd: oldalunkon az aktuális évszakot és ünnepeket idéző termékeket fedezhet fel szemet gyönyörködtető formában. Aki a termékek gyors áttekintésére, praktikus tanácsokra vagy a színskála megtekintésére vágyik, webshopunkban megtalálhatja mindezt! Ezek után irány a kassza, és hamarosan otthonában élvezheti azt a sok szépséget, mit nálunk vásárolt!
Üzleteinkben mindent szemügyre vehet, kézbe foghat, tesztelheti stabilitását. Boltjainkban egzotikus és ismerős illatok simogatják az ember orrát, szeme ide-oda cikázik újabb és újabb szépségeket felfedezve, a BUTLERS-dallamok halkan csengenek fülébe. Üzleteink a spontaneitás valódi helyszínei: amit nálunk felfedez, vagy szívébe zár, azt rögvest magával viheti. Ha vágyának tárgya esetleg túlságosan nagy, vagy nincs a raktáron megfelelő színben, rendelje meg közvetlenül üzletünkben vagy webáruházunkban. Így a termék könnyedén eljut otthonába! Vissza

Fülszöveg

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, okos dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt megálmodtuk, és ahogy Ön is elképzelte. A legnagyobb örömmel üdvözöljük Önt és leendő vendégeit!

MADE FOR YOUR HOME

Tartalom

Nappali 6
Konyha és tálalás 84
Étkező 108
Hálószoba 146
Fürdőszoba 160
Kert és erkély 172
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv