1.035.468

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mit egyek, hogy egészséges legyek?

Vércsoportoknak megfelelő táplálkozás szabályai


Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 23 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Barátaim, Tanítványaim és az egészséges életmódok iránt érdeklődők!
Nemrégiben Várhegyi László, egyik kedves természetgyógyász tanítványom ajánlásával kezembe került egy irat, melyet... Tovább

Előszó

Kedves Barátaim, Tanítványaim és az egészséges életmódok iránt érdeklődők!
Nemrégiben Várhegyi László, egyik kedves természetgyógyász tanítványom ajánlásával kezembe került egy irat, melyet tudományos vizsgálatok alapján készített Dr. Peter J. D. Adamo és Catherine Whitney, majd Körmöczi Tamás jóvoltából nagyjából magyar viszonyokra alkalmazva, a magyar nép számára is hozzáférhetővé vált.
Őszintén bevallom, hogy nagyon megragadott, és hosszú évek óta tartó bajaimra vonatkozóan ezen elvek alapján összeállított táblázatok szerint igyekszem megoldást találni. A kezdeti eredményeim igen biztatóak.
Szó sincs arról azonban, hogy ezek vadonatúj elvek és olyanok amelyek halomra döntik a sok évezredes tapasztalatokat, melyeket a világ nagy szellemiségei dolgoztak ki és tettek közkinccsé.
Egyszerűen ezen tanulmány alapján megfigyelt, tudományos rendszerbe foglalt megállapítások az eddigieket teszik mindenki számára használhatóvá, vagyis finomítják eddigi elveinket. Ismeritek azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint apám, nagyapám, a szomszédom, xy is így meg úgy élt és semmi baja, nekem miért nem jó ez: itt a magyarázat, mégpedig alapos és tudományos.
Azt mindenki tudja, hogy elvileg csak a törvény előtt vagyunk egyenlőek. Hangsúlyozom: elvileg. Valóságban azonban minden ember más és más, alapvetően különböző. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv