1.035.479

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Forgalmazói kézikönyv 1999-2000


Kiadó: Cseke Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 58 oldal
Sorozatcím: Forgalmazói kézikönyv
Kötetszám: 6
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ön a CSEKE Rt. 6., évente megjelenő alkatrész katalógusát tartja a kezében. Ebben az évben az eddigiektől teljesen eltérő, új irányzatot képviselő forgalmazói kézikönyvet adunk ki. Ez a kiadvány... Tovább

Előszó

Ön a CSEKE Rt. 6., évente megjelenő alkatrész katalógusát tartja a kezében. Ebben az évben az eddigiektől teljesen eltérő, új irányzatot képviselő forgalmazói kézikönyvet adunk ki. Ez a kiadvány ún. "munkakatalógusként" segítséget nyújthat kereskedőinknek, pontosabb elkészítéséhez.
Cégünk a CSEKE Kerékpár Értékesítő Részvénytársaság, jelenleg piacvezető szerepet tölt be a kerékpárok és alkatrészek eladásában. A Társaság 8 éves múltra tekint vissza. 1990-ben CSEKE Bt. néven kiskereskedelmi tevékenységet végeztünk. Fejlődésünk rendkívül dinamikus, felismerve a piaci keresletet és igényeket évről-évre folyamatosan növekedett forgalmunk. 1998-ra egy 2 milliárd Ft-os árbevétellel, 2 telephellyel rendelkező Rt.-vé váltunk. Jelenleg: kerékpárok, kerékpár és motor alkatrészek, felszerelési cikkek, tartozékok, fitness termékek és teremedző kerékpárok forgalmazásával foglalkozunk.
Reméljük ez a kiadvány segít Önnek megismerni új és már eddig is forgalmazott termékeinket. Tapasztalatunk az, hogy a kerékpározás, mint a korszerű, sportos életmód egyik lehetősége egyre népszerűbb. Ma már érezhetően nő az igény a magasabb minőségű termékek iránt. Erre figyelemmel 1998-ban elindítottuk legújabb kerékpár programunkat, mely MAGELLAN néven kerül az ország legjobb kerékpár üzleteibe. Cégünk mindent megtesz azért, hogy a MAGELLAN terméknév - melyet védjegyeztettünk - a kerékpár kereskedelemben a kitartás és a magas szintű szakmai ismeretek jellemzőjévé váljon. 1999-ben folyamatosan mutatjuk be az újabb BIKE POSITIVE árucikkeket, mely termékcsalád egy magasabb minőséget nyújt elérhető áron.
Egyéb kiemelkedő, magas minőségű terméktípusaink: GIRO sisakok, CONTINENTAL gumik, RITCHEY termékek, RST teleszkópos villák, ABUS kerékpár és motorlakatok, stb. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Forgalmazói kézikönyv 1999-2000
Állapot:
2.480 Ft
1.240 ,-Ft 50
6 pont kapható
Kosárba
konyv