1.035.481

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Győztesek Világa 2011

A Magyar Speciális Olimpia évkönyve

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Magyar Speciális Olimpia Szövetség
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím: Győztesek világa
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

2011 kiemelkedő év volt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség életében, hiszen ebben az esztendőben képviselték rendkívül eredményesen versenyzőink a magyar színeket a Nyári... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

2011 kiemelkedő év volt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség életében, hiszen ebben az esztendőben képviselték rendkívül eredményesen versenyzőink a magyar színeket a Nyári Világjátékokon, Athénban. Sok világsztárral, ismert közéleti személyiséggel, politikussal találkozhattunk a görög fővárosban, akik jelenlétükkel, szurkolásukkal segítették a sportolókat és így ők is tagjai lettek a Győztesek Csodálatos Világának!
A Magyar Speciális Olimpia Szövetség 2011 év végén megújult, régi és új tisztségviselőinkkel együtt dolgozunk tovább. A speciális olimpikonokkal foglalkozó szakemberek és gyógypedagógusok álma, hogy minél több értelmi fogyatékossággal élő társunk jusson életcélhoz, emberi kapcsolatokhoz a sporton, mozgáson, különböző programokon keresztül. Ők semmiben nem különböznek tőlünk, sőt hozzánk hasonló szükségleteik, olykor terveik vannak. Szeretnénk, ha elfogadnák őket, ha ők is esélyt kapnának arra, hogy teljes életet éljenek. A lényeg, hogy megtalálják a sportban azt, ami nekik mindig örömet okoz, akár hosszú éveken keresztül. Továbbra is célunk, hogy a jelenlegi társadalmi gondoskodás miatt kirekesztetté, kiszolgáltatottá vált embertársaink minél többször kerüljenek előtérbe, sőt integrációs programjaink során, a tudatosítás és az elfogadás egyes lépcsőfokain keresztül egyre közelebb kerüljenek ép társaikhoz.
A Speciális Olimpia mozgalom a sporttal, mozgással változtatja meg az emberek életét. Buzdítja és erőt ad az értelmi fogyatékossággal élőknek, küzd elfogadásukért, egymás megértésének és tiszteletének fontosságát hangsúlyozza világszerte. Jelenleg a világ 170 országában megtalálható, létszáma 3,7 millióra nőtt.
Köszönetemet fejezem ki munkatársaimnak, az edzőknek, felkészítőknek, az önkéntes segítőknek kitartó munkájukért, támogatóinknak pedig köszönöm a lelkes együttműködést, amellyel 2011-ben is megvalósíthattuk tervezett versenyeinket, projektjeinket és nem utolsó sorban azért is jár a köszönet a küldötteknek, hogy újabb ciklusra szavaztak bizalmat nekem.
Sikeres munkát kívánok a megújult Elnökségnek, Országos Bizottságnak,
Felügyelőbizottságnak!

Sportbaráti üdvözlettel:
Lengyel Lajos
elnök MSOSZ Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Győztesek Világa 2011 Győztesek Világa 2011 Győztesek Világa 2011 Győztesek Világa 2011

A borító védőfóliája enyhén felhólyagosodott.

Állapot:
1.740 Ft
870 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv