1.035.766

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az inkák III.

A Machu Picchu fénye

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 359 oldal
Sorozatcím: Az inkák
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-07-7868-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
"Senkinek sem tűnik fel, amikor Gabriel valamivel dél előtt lekuporodik annak a canchá-nak a sarkában, amelyben Gonzalo Pizarro lakik.
Hetek óta viselt tunikája már olyan... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
"Senkinek sem tűnik fel, amikor Gabriel valamivel dél előtt lekuporodik annak a canchá-nak a sarkában, amelyben Gonzalo Pizarro lakik.
Hetek óta viselt tunikája már olyan mocskosan lóg rajta, hogy az emberek elfordítják a tekintetüket róla. Az arcát bedörzsölte sárral, hogy ne látszódjon kiserkenő, szőke szakálla. A spanyolok rongyos indiánnak nézik, márpedig hasonló nyomorultak immár tömegével láthatók Cuzco utcáin. Az indiánok Titicaca környéki parasztnak vélik a mélyen szemébe húzott, szögletes sapkája miatt, amelynek csücskei furán az égnek merednek. Pedig derékban bőrszíjjal összefogott unku-ja alatt egy kis bronzbuzogány lapul, és ebben a buzogányban van minden reménye." Vissza

Fülszöveg

Pizarro kapitány vezetésével Spanyolországból jöttek az idegenek, az óceánon át, hogy meghódítsák azt a mesebeli birodalmat, a vágyott Eldorádót, ahol a templomokat és a palotákat arany borítja.
A megrökönyödött inkák képtelenek szembeszállni a maroknyi hódítóval. De egy konkvisztádor, Gabriel, és egy különös képességekkel rendelkező inka hercegnő, Anamaja egymásba szeretnek, és ez megváltoztathatja az inkák sorsát. Anamaja fel akarja szabadítani a népét, Gabriel pedig kész elhagyni az övéit a lányért.
Háromévi megszállás után az inkák váratlanul támadást indítanak, pedig a spanyolok azt hiszik, hogy már megszerezték a hatalmat, leigázták az inka népet, övék az ország.
Az apokaliptikus összecsapásban nem csak egy nép sorsa dől el, hiszen Anamaja az egyik táborban van, Gabriel pedig a másikban...
Vajon melyik oldalra áll a szerelem?
Az inkák regénytrilógiájának - A Nap hercegnője, a Cuzco aranya - befejező részét tartja kezében az Olvasó.

Antoine B. Daniel

Antoine B. Daniel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Antoine B. Daniel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv