1.035.194

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Orvostovábbképző Szemle 2002. január-december/Különszám 2002. szeptember

Hazai szakemberek válogatása gyakorló orvosok számára/IX. évfolyam 1-10. szám

Szerkesztő

Kiadó: IMP Nemzetközi Orvosi Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.552 oldal
Sorozatcím: Orvostovábbképző szemle
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Orvostovábbképző Szemle mostani száma sok szempontból különbözik az előzőektől.
Kihasználva a gyakoribb megjelenésből fakadó megnövekedett oldalszámot, többet kívánunk foglalkozni a gazdaság és... Tovább

Előszó

Az Orvostovábbképző Szemle mostani száma sok szempontból különbözik az előzőektől.
Kihasználva a gyakoribb megjelenésből fakadó megnövekedett oldalszámot, többet kívánunk foglalkozni a gazdaság és a jog orvosi vonatkozásaival, hiszen a jövőben egyre több kollégánk fog vállalkozóként vagy szabadfoglalkozású orvosként dolgozni. A megváltozott társadalmi körülmények amúgy is szükségessé teszik, hogy ezekben a kérdésekben (beleértve a betegjogi kérdéseket is, amelyeket további számainkban tárgyalunk majd) minden orvos rendszeres továbbképzésben részesüljön. Jelen számunkban háziorvos kollégák adnak igen hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogy miképpen érdemes tárgyalni például egy állás vagy egy rendelő megpályázásakor, és mire kell gondolnunk egy gyógyító közösség megszerzésekor.
Szokásos hazai tárgyú tanulmányunk megírására is háziorvos kollégát kértünk fel: Pénzes János doktort, akit széles körű szakmai és társadalmi aktivitásának köszönhetően nagyon sokan ismernek az országban, s aki ezúttal a szűrővizsgálatokkal kapcsolatos eddigi tapasztalatait foglalja össze, kitűnően áttekinthető útmutatást adva az ilyen munkára vállalkozóknak.
Mostani számunk további újdonsága, hogy két témában is sorozatot indítunk benne, természetesen "anyalapunk", a Postgraduate Medicine cikkeire támaszkodva. Az egyik sorozatot magam láttam el bevezetővel, ennek témája a krónikus vesebetegségek korszerű diagnózisa és terápiája. Krónikus vesebetegekkel még szakorvos kollégáink sem szívesen foglalkoznak, ellátásukat nagyon specializált területnek gondolják. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv