A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kutyák szigete

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 421 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-297-140-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
"Unique Firsthöz tökéletesen passzolt a neve, akár a kesztyű, édesanyja legalábbis mindig ezt mondta. Ő volt az elsőszülött, s valóban páratlannak bizonyult a maga nemében. Ezt... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
"Unique Firsthöz tökéletesen passzolt a neve, akár a kesztyű, édesanyja legalábbis mindig ezt mondta. Ő volt az elsőszülött, s valóban páratlannak bizonyult a maga nemében. Ezt apja, dr. Ulysses First átkozottul klassz dolognak tartotta, igaz, ő nem tudott a genetikai rendellenességről, amely belülről rontotta meg egyetlen gyermekét.
Unique cserfes ki tizennyolc éves lány benyomását keltette hosszú, fénylő, ébenfekete hajával, tejszerűen áttetsző fehér bőrével, telt és rózsaszín ajkával. Tudta, halványkék szemével képes megigézni bárkit, aki csak ránéz, és elég egyetlen pillantást vetnie arra, akinek akaratát meg akarja törni a küldetés érdekében. Hetekig cserkészte be áldozatait, s közben az elviselhetetlenségig fokozta saját vágyakozását, egészen a legutolsó, mindent elsöprő és felszabadító pillanatig, amelyet rendszerint teljes sötétség követett." Vissza

Fülszöveg

A Darázsfészek és A Dél keresztje sikeres szerzője ezúttal igencsak vitriolos portrét fest egy amerikai állam politikai vezetésének ámokfutásáról. Patricia Cornwell regényében új, mégpedig szatirikus hangnemmel gazdagítja a nagyvárosi krimi műfaját.
Virginiában kitör a káosz, amikor a teszetosza kormányzó elrendeli, hogy alacsonyan szálló helikopterek ellenőrizzék a közúti forgalmat, és a gyorshajtók kiszűrésére minden útburkolatra fessenek jól látható jeleket. A Chesapeake-öbölben, Virginia partjaitól alig tizennégy mérföldnyire eső különc kis szigeten, Tangieren a rendelkezés nem várt következményekkel jár: az itt élő halászok hadat üzennek saját államuknak.
Judy Hammer, a virginiai állami rendőrség frissen kinevezett főnöke és Andy Brazil, Hammer jobbkeze és bizalmasa igencsak nehéz helyzetben találja magát, amikor próbálja megvédeni az állampolgárokat a saját politikusaitól - és vice versa -, miközben az állam útjain kegyetlen, pszichopata rablógyilkosok garázdálkodnak.

Patricia Cornwell

Patricia Cornwell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patricia Cornwell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv