1.036.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórházának Fül-orr-gégeosztálya 70 éves

Jubileumi kiadvány - Prof. Dr. Élő János c. egyetemi tanár 10 éves osztályvezetői jubileuma alkalmából

Szerkesztő

Kiadó: Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórháza Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztály
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 26 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Jubileumi kiadvány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórháza 1997-ben ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Az Intézmény- megalakulásától kezdve - töretlen fejlődést mutató Fül-orr-gégeosztállyal büszkélkedhet.... Tovább

Előszó

A Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórháza 1997-ben ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Az Intézmény- megalakulásától kezdve - töretlen fejlődést mutató Fül-orr-gégeosztállyal büszkélkedhet.
Az évtizedek során az egyre gazdagodó és prosperáló szakmai-tudományos tevékenységet folytató osztályt kiváló szakemberek vezették és alkották (Dr. Halász István, Dr. Ránky Ernő, Dr. Czigner Jenő professzor; 1986-tól Dr. Élő János).
Az elmúlt tíz év alatt az ő és elődei munkájának eredményeit gazdagítva, Dr. Élő János professzor tevékenysége kapcsán teljesedett ki és vált az Uzsoki utcai Kórház Fül-orr-gégeosztálya az ország egyik legszínvonalasabb szakmai műhelyévé.
A Kórház gyógyító-ellátó tevékenységének tradicionálisan ismert szakterülete az onkológiai betegek - közöttük a fül-orr-gégészeti tumorok - sebészeti és sugártherápiája.
Az Uzsoki utcai Kórház Fej-Nyaksebészeti osztályának sikeres tevékenységét új sebészi technikák (lézertherápia, FES, myocutánplastica stb.), számos kiváló szakember kiképzése és felnevelése, a betegforgalom és a műtétek egyre növekvő száma, rendkívül jelentős tudományos-irodalmi munkák fémjelzik.
Dr. Élő János professzornak és munkatársainak - egy évtizedes tevékenységét méltatva - a tizedik évforduló alkalmából kívánunk további eredményekben gazdag szakmai fejlődést, a jelenlegihez hasonló szintű kollegiális elismerést és a gyógyítónak kijáró osztatlan tiszteletet ellátott betegeink részéről.
Reményeink szerint ez a rövid összefoglaló hiteles képet ad az osztály vezetőjének és munkatársainak szakmai és tudományos tevékenységéről és sikereiről.
Budapest, 1996. november 12. Dr. Golub Iván Főigazgató Főorvos Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv