1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Magyar Athletikai Club Évkönyve 1910.

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Athletikai Club
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 99 oldal
Sorozatcím: A Magyar Athletikai Club Évkönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap előtt Barátosi Porzsolt Ernő, a MAC első bajnoka arcképével illusztrálva. Garai Mór és Fia könyvnyomdája nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Azon óriási fellendülés után, melyet a Magyar Athletikai Club életében az 1908. és 1909-ik sikerdús lefolyása jelentett, nem mondhatunk a klub őserejére nézve örvendetesebbet, mintha megállapítjuk... Tovább

Előszó

Azon óriási fellendülés után, melyet a Magyar Athletikai Club életében az 1908. és 1909-ik sikerdús lefolyása jelentett, nem mondhatunk a klub őserejére nézve örvendetesebbet, mintha megállapítjuk azt a tényt, hogy az 1910-ik esztendő nemcsak konzerválta e hatalmas fejlődést, hanem azt még minden tekintetben előbbre vitte.
De nemcsak a szoros értelemben vett sportbeli sikerek azok, amik az 1910-ik évet klubunk életében különösen értékessé teszik, hanem olyan jelenségeknek mind fokozottabb erővel és nyomatékkal való megnyilvánulása, amelyekből megállapítható, hogy a Magyar Athletikai Club hivatása tagjai előtt mint egy magasztos eszme van kikristályosodva, melynek szolgálatában nemcsak szavakat, munkát, hanem anyagi áldozatot is szívesen hoznak.
Legszebb és legjellemzőbb erre vonatkozólag első bajnokunknak, Barátosi Porzsolt Ernőnek és fenkölt lelkű nejének 10.000 koronás alapítványa. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv