1.035.438

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egységes orosz nyelvi jegyzet

Az Egészségügyi Főiskolai Kar hallgatói számára

Lektor

Kiadó: Kézirat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 245 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Orosz  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az általános és középskolában tanult nyelvtani anyag ismétlését, a Főiskolán használatos legfőbb nyelvtani fordulatok elsajátítását segítő "Orosz nyelvtan", a főiskolai átállás megkönnyítését és az... Tovább

Előszó

Az általános és középskolában tanult nyelvtani anyag ismétlését, a Főiskolán használatos legfőbb nyelvtani fordulatok elsajátítását segítő "Orosz nyelvtan", a főiskolai átállás megkönnyítését és az alapvető beszédkészség kialakítását célzó "Orosz társalgás" jegyzetünk megjelenése után jelentetjük meg e szakmai jegyzetünket.
A jegyzet első részében szereplő szövegek a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatokkal a szakszövegfordítás elsajátítását célozzák. A további anyagok egyrészt lehetőséget adnak a tanároknak az egyes szakokon felhasználható nayagok kiválasztásához, másrészt hallgatóinknak az önálló munkán alapuló tanulás elmélyítéséhez.
Ezúton köszönöm meg tanártársaimnak és Kissné Árkus Éva adminisztrátornak tevékenységüket, hogy napi tennivalóik mellett a jegyzet elkészítésében közreműködtek, illetve kritikai megjegyzéseikkel segítették a munkánkat. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv