1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Aktuell 1998/1.

Diana, Anglia rózsája/Képes Aktuell különszám


Kiadó: M-Medien Group Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím: Aktuell
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. Képes Aktuell különszám.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy kerek évvel ezelőtt a világ szegényebb lett egy közös álommal és egy mosollyal, amely milliók szívét melengette meg. Szinte hihetetlen, de 1998. augusztus 31-én már a walesi hercegnő halálának... Tovább

Előszó

Egy kerek évvel ezelőtt a világ szegényebb lett egy közös álommal és egy mosollyal, amely milliók szívét melengette meg. Szinte hihetetlen, de 1998. augusztus 31-én már a walesi hercegnő halálának első évfordulójára emlékezünk.
Az emlékünnepségek igen korán megkezdődtek, a nyitányt egy nagyszabású popkoncert szolgáltatta június 27-én. Természetesen lehet vitatkozni arról, hogy hányan akarnak még részesülni Diana dicsfényéből, ugyanakkor milliók számára az évfordulós rendezvények nyújtanak némi segítséget a hercegnő elvesztésének feldolgozásához. Ehhez kívánunk hozzájárulni ezzel a kiadvánnyal is.
Miközben emlékezetünkbe idézzük Diana hercegnő rövid, de annál gazdagabb életútját, amelynek során üstökösként tűnt fel a médiumok által behálózott világ égboltján, egy korszak pereg le szemünk előtt. Mert Diana személye - ez utólag igazolódott - korszakalkotó volt a brit monarchia történetében. Halála mély nyomokat hagyott az uralkodóházon, amely szakítva az évszázados elzárkózással, megpróbál közelebb kerülni népéhez, az egyszerű halandókhoz, akik mindörökre szívükbe zárták az udvar által egykoron kitaszított walesi hercegnőt, Dianát. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv