1.035.533

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Deutsch in der Gastronomie

Német nyelv a vendéglátásban

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Képzőművészeti Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 448 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-336-906-1
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Magyar nyelvű fülszöveggel, előszóval, és rövid szótárral. Tankönyvi száma: 59628.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Olyan könyvet kívántunk összeállítani - a vendéglátó-ipari technikusképzésben résztvevő diákok és felnőttek számára -, amellyel a tanulók biztonságosabbá tehetik az eddig megszerzett német... Tovább

Előszó

Olyan könyvet kívántunk összeállítani - a vendéglátó-ipari technikusképzésben résztvevő diákok és felnőttek számára -, amellyel a tanulók biztonságosabbá tehetik az eddig megszerzett német nyelvtudásukat. örülhetnénk, ha a kiadvány azoknak is segítséget nyújtana, akik már a vendéglátás területén dolgoznak, de nyelvtudásukat szeretnék szakmailag bővíteni. Az egymástól független fejezetek - szakmai információkkal és nyelvtani gyakorlatokkal kiegészítve - 14 témakört érintenek, így a tanár ízlés szerint dolgozhat azokkal. Az eredeti szövegek változatosak, nyelvi fordulatokban gazdagok és szakmai-tartalmi szempontból is érdeklődést keltőek.
A könyv végén "Merken Sie sich!" címszó alatt található néhány érdekes fordulat, kifejezés és szókapcsolat, míg a "Lesetext für Fortgeschrittene" már nyelvileg nehezebb - felsőfokú felkészítésre is alkalmas - szövegeket tartalmaz.
Reméljük, hogy a nyelvtani feladatokban gazdag kiadvánnyal segítséget nyújtunk a szakmai nyelvvizsgára való felkészülésben.
A szerzők Vissza

Fülszöveg

A Deutsch in der Gastronomie nyelvkönyvet elsősorban a vendéglátás területén tanuló és dolgozó szakembereknek ajánljuk.
A kiadvány a vendéglátás legfontosabb témaköreivel foglalkozik. Az egymástól független fejezetek - szakmai információkkal és nyelvtani gyakorlatokkal kiegészítve - 14 témakört érintenek. A nyelvkönyv célja, hogy segítsen - közép-, és felsőfokú szinten egyaránt - a szakmai nyelvvizsgára való felkészítésben és felkészülésben. A szerzők a nyelvi fordulatokban gazdag eredeti szövegek felhasználásával arra törekedtek, hogy a már meglévő tudást elmélyítsék, a szókincset bővítsék, a feladatokkal pedig a nyelv helyes használatát gyakoroltassák.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv