1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Isten bölcsessége kislányoknak

Szórakoztató jellemformálás a Biblia alapján

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 26 cm
ISBN: 978-963-370-349-6
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves barátom!

Amit a kezedben tartasz, egy része a szívemnek - egy könyv, amelyet lányoknak írtam azokról a tulajdonságokról és jellemzőkről, amelyeket Isten kiemel a Példabeszédek könyvében... Tovább

Előszó

Kedves barátom!

Amit a kezedben tartasz, egy része a szívemnek - egy könyv, amelyet lányoknak írtam azokról a tulajdonságokról és jellemzőkről, amelyeket Isten kiemel a Példabeszédek könyvében (31:10-31). A Bibliának ez a része annak a nőnek a jellemét írja le, aki szereti Istent. Mint egyike azoknak a nőknek, akik belenevelik Isten szavait és megmutatják Isten útjait a kkövetkező nemzedéknek, átadhatod e tulajdonságokat a legifjabbaknak. Láthatod, hogy ezek a jellemvonások soha nem változnak - csak az életkorunk és a helyszín.
Azért imádkozom, hogy e könyvvel örömet szerezhessek neked és a környezetedben élő kislányoknak. Azért imádkozom, hogy szívesen olvassatok ezekről a jellemzőkről (nevet is adtam nekik a könnyebb érthetőség kedvéért), élvezzétek mindegyik rigmust (melyek egy kislány mindennapi életének tevékenységeire összpontosítanak), és persze a bájos és gyönyörű festményeket, Judy Luenebrink munkáit. Azt kívánom, bárcsak akkor írtam volna meg ezt a könyvet, amikor két lányom még mellettem cseperedett!

Isten csodálatos szeretetében élve,

Elizabeth George Vissza

Elizabeth George

Elizabeth George műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Elizabeth George könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv