1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kisbéri és a magyar királyi ménesbirtok története

Szerző
Lektor

Kiadó: Publi-CITY "1492" Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-85926-2-1
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A kétezredik év nemcsak a következő ezer év megpróbáltatásaira való nekigyürkőzés, felkészülés, hanem az ősökre, tetteikre való emlékezés, tisztelet és számvetés ideje is.
Kisbér történetében kiemelkedő szerep jutott a ménes megalakításának, egyszeriben az érdeklődés középpontjába került. Az itteni munkára felfigyelt nemcsak a lótenyésztő közönség, de a lovakra alapozott hadsereg is, és a lósportban örömöt lelők tömege. Kisbér a nemzetközi érdeklődés középpontjába került és világhírnévre tett szert.
Mint a ménest és a ménesbirtokot rövid gyakornoki időmben már felnőttként, diplomásként belülről is megismerők egyike, segítek emlékezni az összegyűjtött adatok, ismeretek, tapasztalatok alapján Kisbér múltjának meghatározó, ígéretes szakaszának történetére.
Az írás néhány olyan érdekes eseményt, momentumot is tartalmaz, amelyek eddig ilyen-olyan okok miatt csak igen szűk körben válhattak ismertté.
dr. Bódai József

Dr. Bódai József

Dr. Bódai József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Bódai József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv