1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fradi labdarugószakosztály története

444-en zöld-fehérben

Szerző

Kiadó: Sportpropaganda Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztályának történetét kapja a következő oldalakon az Olvasó. Könyvünk korlátozott terjedelme miatt a szerzők természetesen nem törekedhettek teljességre.... Tovább

Előszó

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztályának történetét kapja a következő oldalakon az Olvasó. Könyvünk korlátozott terjedelme miatt a szerzők természetesen nem törekedhettek teljességre. Csak a legérdekesebb, legjellemzőbb epizódok elevenednek meg, az alakulás óráitól napjainkig.
A könyv második részében több mint félszáz emlékezetes mérkőzés, bajnoki- vagy kupatalálkozó, esetleg más nemzetközi viadal legizgalmasabb percei, legérdekesebb momentumai idézik a múltat.
Az úgynevezett történelmi arcképcsarnokban az egyesület sokszoros válogatott játékosairól festenek rövid portrét a szerzők. Végül a számok birodalmában bizonyára érdeklődéssel böngészik majd a szurkolók a Ferencvárost és a játékosokat ismertető statisztikai összeállítás adatait.
Szeretném hinni, hogy a ferencvárosi zöld-fehér színek népes és lelkes táborának tagjai szeretettel olvassák majd a könyvet. Olyan szeretettel, amilyennel a szerzők gyűjtötték össze és írták meg az anyagot. Vissza

Tartalom

Előszó3
Az FTC labdarúgó csapatának története5
70 év 57 érdekes mérkőzése33
"Történelmi" arcképcsarnok81
A számok beszélnek105
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv