1.040.271

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hát így történt

Nem lávsztori!

Szerző
Fordító

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 323 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-689-401-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Regényt írni olyan, mint bobozni. Kell egy fékezőember. Carrie Ferron, a szerkesztőm a HarperCollinsnál, és Tessa Woodward tartotta a pályán ezt a szánkót. Illetve még az ügynököm, Dávid Hale Smith... Tovább

Előszó

Regényt írni olyan, mint bobozni. Kell egy fékezőember. Carrie Ferron, a szerkesztőm a HarperCollinsnál, és Tessa Woodward tartotta a pályán ezt a szánkót. Illetve még az ügynököm, Dávid Hale Smith és asszisztense, Shauyi.
A Kalauz férfiaknak a női fürdőszobához című előző regényemben hanyagul elfelejtettem megemlíteni Regina Lee-t, akinek köszönhetően a TV-show ötlete eljutott Hugh Jackman színészhez és a Seed Productionshoz.
Karén Hamilton a Creative Convergence-től sulykolta tovább az ötletet a CBS Networknél. Vissza

Fülszöveg

Madeline Piatro négy évet szentelt az életéből Carltonnak. Cserébe kapott tőle romantikát, virágot és élete legjobb szexét. De aztán a pasas kirúgta, méghozzá e-mailben. Kihasználta, összetörte a szívét... ráadásul miatta a lány elveszítette imádott marketinges állását is. Ezért Maddy elhatározza, hogy bosszút áll, és visszaszerzi a karrierjét.
De nemsokára rájön, hogy a számla kiegyenlítése - bármennyire igazságos - nem is olyan egyszerű, mint ahogy első pillanatban gondolta. Még egy adag mérgezett sütemény, egy profi (bár kissé kétbalkezes) nehézfiú és a legjobb barátok segítségével sem.

Jo Barrett

Jo Barrett műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jo Barrett könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hát így történt

Könyvtári könyv volt.

Állapot: Közepes
2.340 Ft
1.870 ,-Ft 20
9 pont kapható
Kosárba