1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lőwy Árpád (Dr. Réthy László) tréfás versei

Kézirat

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 121 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: A könyvet Lőwy Árpád barátai adták ki. Második kiadás. Kézirat.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Közel 10 éve annak, hogy Lőwy Árpád "válogatott verseinek" első kiadása megjelent, s az az utolsó példányig már évek óta elfogyott. Azóta állandó ostromnak vagyunk kitéve azok részéről, akik azt... Tovább

Előszó

Közel 10 éve annak, hogy Lőwy Árpád "válogatott verseinek" első kiadása megjelent, s az az utolsó példányig már évek óta elfogyott. Azóta állandó ostromnak vagyunk kitéve azok részéről, akik azt megszerezni vagy nem tudták, vagy pedig könyvük elkallódott, hogy az általunk több ízben kilátásra helyezett II-ik kiadást mielőbb bocsássuk rendelkezésükre. Ezen ígéretünk beváltásában eddig sok leküzdhetetlen akadály gátolt meg, s most nagy áldozatok árán sikerült ezeket elhárítani a kézirat gyanánt, a nyilvánosság kizárásával számozott, zárt példányokban juttatjuk el Lőwy Árpád tréfás verseinek II-ik kiadását kizárólag a Lőwy barátai és tisztelői számára.
A II-ik kiadás az elsőtől a következőkben tér el:
A II-ik kiadásból az u. n. "fehér versek"-et kihagytuk s e helyett olyan tréfás verseket vettünk be, melyeket az első kiadásból különféle okokból annakidején kénytelenek voltunk kihagyni. Így a II-ik kiadás az összes "tréfás versek" gyűjteménye.
A II-ik kiadásba bevettük a Lőwy nevesebb kortársai által hozzá írt néhány érdekesebb verset.
Felkérjük a könyv tulajdonosát, illetve olvasóját, hogy azt kézirat gyanánt úgy kezelje, hogy avatatlan kezekbe ne kerüljön soha.
Arad, 1929 november hó. Lőwy Árpád barátai Vissza

Lőwy Árpád

Lőwy Árpád műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lőwy Árpád könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv