1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Milyen szakmát tanulhatunk?

Hová mehetünk szakmunkástanulónak?

Szerkesztő

Kiadó: Táncsics Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 963-320-904-8
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Való igaz: életünk egyik legfelelősségteljesebb döntése a pályaválasztás. A fiatalok, a szülők, a pedagógusok érzik is ennek súlyát, ezért igyekeznek minél több lehetőséggel megismerkedni, részt... Tovább

Előszó

Való igaz: életünk egyik legfelelősségteljesebb döntése a pályaválasztás. A fiatalok, a szülők, a pedagógusok érzik is ennek súlyát, ezért igyekeznek minél több lehetőséggel megismerkedni, részt vesznek a szervezett pályaválasztási tanácsadókon, üzemeket látogatnak, mérlegelik a munkakörülményeket, a szakmát keresők képességeit, előtérbe kerülnek az egyéni érdekek, s ezt próbálják egyeztetni a társadalom, a népgazdaság kívánalmaival. Mindez igen sokrétű feladat, nagy körültekintést igényel. De annál megalapozottabb a döntés, minél több információ áll a döntést hozók rendelkezésére.
Ez a füzet, melyet kezében tart az olvasó, éppen ezért tölthet be igen fontos funkciót. Pontos értesüléseket közöl arról, hová mehetnek szakmunkát tanulni az általános iskolát, illetve középiskolát végzett fiatalok. Megismertet az egyes szakmák lényegével, a tevékenységi körrel, bemutatja a munkakörülményeket, de azt az üzemet is, amely befogadja a fiatal szakmunkástanulókat, illetve szakmunkásokat. Nagyon reméljük, hogy megbízható támasz lesz ez az összeállítás fiataloknak, szülőknek, pedagógusoknak.
Füzetünk eljut minden iskolába, a végzős tanulók kezébe. Úgy gondoljuk, hogy mindegyikük talál az összeállításban olyan szakmát, melyhez kedvet, tehetséget érez. De abban is bizonyosak vagyunk, hogy a bőséges anyag közötti eligazodásban segítik őket a szülők, a pedagógusok.
Megjegyezzük azt is, hogy a füzetben szereplő vállalatok, üzemek is készségesen adnak felvilágosítást. S természetesen nagyban segíti a szakma-, a pályaválasztást a pályaválasztási tanácsadó kiadványsorozata, képességvizsgálata s szakmairányító szolgálata is. Mindezek együttesen jó lehetőséget teremtenek a megfontolt döntéshez. S azt hisszük, erre mind az egyénnek, mind a társadalomnak igen nagy szüksége van. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv