1.036.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bátori-bélyegház

Nagy árjegyzék és bevezetés a bélyeggyüjtésbe - Felvilágosító szakcikkek, különös tekintettel kezdő és haladó bélyeggyüjtőkre

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Árjegyzék ez - fogják mondani - s azt a célt szolgálja, hogy ez a Bátori minél többet adhasson el általa vevőinek, minek akar hát másnak látszani?
Igazuk van, ha ezt mondják, mert nem is akarok... Tovább

Előszó

Árjegyzék ez - fogják mondani - s azt a célt szolgálja, hogy ez a Bátori minél többet adhasson el általa vevőinek, minek akar hát másnak látszani?
Igazuk van, ha ezt mondják, mert nem is akarok irodalmi művet hozni, ez mások reszortja, melybe belekontárkodni semmi kedvem.
Mint igaz jó barátja a filatéliának és filatélistáknak (hiszen több mint 30 éve foglalkozom vele, 2/3 részében mint gyűjtő, azután mint kereskedő) szeretném tapasztalataimat különösen kezdő és közepes bélyeggyűjtő vevőimnek rendelkezésére bocsájtani.
És szükségét is éreztem ennek. Igen sokan fordulnak hozzám tanácsért - s ezt mindig örömmel veszem - csak sajnos, rendszerint későn, amikor már sajátmaguk is észreveszik, hogy valami nincs rendjén, amikor már sokszor apró hibáknak nagy kihatása mutatkozik. Sok esetben az egész gyűjteményt át kell rendezni, másszor már sok bélyeg romlott el, vagy ment teljesen tönkre.
Ezt szeretném megelőzni ismertető cikkeimmel, tanácsaimmal. Ha ez némikép sikerül, elértem célomat. Vissza

Bátori Artur Emil

Bátori Artur Emil műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bátori Artur Emil könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv