1.035.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Irodalomjegyzék a kötelező olvasmányokhoz

Szerkesztő

Kiadó: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 20 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Azzal a reménnyel nyújtjuk át ezt a kis bibliográfiát, hogy segíti majd tanulmányaiban. Ha első éves tanuló, vegye azt a fáradságot, böngéssze át a következő évek kötelező irodalmát is. Így szabad... Tovább

Előszó

Azzal a reménnyel nyújtjuk át ezt a kis bibliográfiát, hogy segíti majd tanulmányaiban. Ha első éves tanuló, vegye azt a fáradságot, böngéssze át a következő évek kötelező irodalmát is. Így szabad idejében előre olvashatja azokat a műveket, amelyeknek később, - ha már kevésbé ér rá, - hasznát veheti. Akkor is érdemes átnézni, ha már tanulmányai végéhez közeledik; alaposabban felkészülhet az érettségire.
Jegyzékünkben nemcsak a négy év kötelező irodalmát soroljuk fel. Talán túlzásnak is érzi, hogy még ehhez is javasolunk irodalmat. Tudjuk jól, ha elolvasta valamelyik "kötelező" művet, máris megvan róla a saját jól kialakult véleménye. Mégis azt tanácsoljuk, ellenőrizze magát, olvassa el, hogy mit mondtak ugyanarról a műről a legkiválóbb irodalomtörténészek. Így saját elképzeléseit összehasonlíthatja a szakemberek véleményével. Ez dolgozatírásnál hasznos, és játéknak is érdekes!
Ha nem gimnáziumi tanuló kezébe kerülne ez a kis jegyzék, kérjük, ne dobja félre, mert hasznos lehet olvasmányainak megválasztásában. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv