1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Újabb bűneim

Védőborítós példány

Szerző
Fordító

Kiadó: Ruszkabányai Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 218 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Nyomtatta Kapucinus nyomda, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hűséges Olvasóm!
Nem, a „hűséges" jelző igazán nem akar ócska hízelgés lenni. Nincsenek aljas szándékaim. Senkit sem akarok befolyásolni hitvány szemforgatássál, nem akarom, hogy már eleve... Tovább

Előszó

Hűséges Olvasóm!
Nem, a „hűséges" jelző igazán nem akar ócska hízelgés lenni. Nincsenek aljas szándékaim. Senkit sem akarok befolyásolni hitvány szemforgatássál, nem akarom, hogy már eleve felmentsenek „Újabb Bűneim" felelőssége alól.
De úgy érzem, minden mellék- és utógondolat nélkül is joggal nevezhetem „hűséges"-nek mindazokat, akik mindhárom könyvemért súlyos pénzeket adtak ki, s Uram bocsá', talán még el is olvasták valamennyit.
Szándékom tehát tiszta, minden más távol áll tőlem!
Már a címből is láthatod, hűséges Olvasó, hogy újabb bűnöket követtem el, már megint nem tartottam meg adott szavamat.
Először azt a címet akartam adni ennek az új kötetnek: Három az igazság. Aztán a legsürgősebben elvetettem. Ennyire szerénytelen mégsem lehetek, gondoltam. Hiszen, hol vannak az én műveim az igazságtól ? Bűnösen messze!
Hát, igen... „ÚJABB BŰNEIM" - igen, ez a megfelelő cím, s ha könyvem ismét megnyeri olvasóim tetszését, szíves-örömest viselem érte az ujabb vádakat és terheket.
Bevallom: sokat küszködtem önmagammal, amíg eldöntöttem, írjak vagy ne írjak egy újabb könyvet? Most láthatják! Megint győzött a gonosz... Vissza

Fülszöveg

Az utóbbi évtizedek legmulatságosabb könyveként hirdettük Slezak: "Összes műveim" cimmel megjelent önéletrajzának első kötetét. A könyv példátlan és még egyre fokozódó sikere, s a könyvet ismertető cikkek tömege, sőt egy rádióelőadás is igazolta azóta ezt az állításunkat. RÉGEN JELENT MEG NÉPSZERŰBB MŰ A MAGYAR KÖNYVPIACON ENNÉL A POMPÁS MEMOÁR-KÖTETNÉL. Népszerűségét legfeljebb ez a második kötet múlja majd felül, mely a nagy művész önéletírásának BEFEJEZŐ RÉSZE.
Ezekben a fejezetekben még frissebb, még elevenebb Slezák csillogó humora, mint az előzőben. Meggyőződésünk, hogy ennek a könyvnek I. kiadását is napok alatt fogja szétkapkodni a nemes szórakozást, egészséges jókedvet méltányolni tudó, műveit magyar olvasók tömege.
A pompás könyvet a szöveghez remekül alkalmazkodó számos rajz díszíti. A fordítás nehéz munkáját, mint az előzőét, Gáspár Emi nagy műgonddal és kiváló felkészültséggel oldotta meg.

Tartalom

Előszó7
Színház9
A tapsról és tapsoncokról45
Néhány szó a babonáról52
Grammofon55
Rádió59
Körkérdések75
Egyiptom89
Vészcsengő124
Atyai gondok129
Levelezem a fiammal135
Brünn153
Nagyika163
A film177
Szomorú emlék a múltból205
Édes kis kaland207
Búcsú a színháztól211
A köröző levél214
Utószó217

Slezak Leó

Slezak Leó műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Slezak Leó könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim Újabb bűneim

A védőborító és a lapélek enyhén foltosak.

Nagyon szép, megkímélt állapotú példány.

Állapot: Kitűnő állapot
7.400 ,-Ft
37 pont kapható
Kosárba
konyv