1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kastély

London a napóleoni háborúk után

Szerző
Fordító

Kiadó: Hajja & Fiai
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-9037-15-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az elárvult és sorsüldözött Alexandra hercegnőt csak egy angol arisztokratával kötött házasság mentheti meg a hazájában dúló hatalmi viszálykodásoktól. Önjelölt gyámja, Colin - Cainewood márki öccse - legnagyobb mulatságára a hollófekete hajú szépség pár nap alatt meghódítja London elgfelsőbb köreit. A hercegnőre azonban óriási veszély leselkedik. Ivan tábornok el akarja őt raboltatni. Ha a népszerű hercegnőt feleségül vehetné, semmi sem állhatna útjába: övé lenne a trón. De Colin megmenti Alexandrát, a támadóknak nincs esélyük vele szemben. A férfi abban a tévhitben ringatja magát, hogy csak azért veszi feleségül a lányt, hogy végképp megszabadítsa a tábornoktól. De a hercegnő első, gyöngéd csókjától teljesen elveszti a fejét. Ettől a pillanattól fogva vakon követi őt minden veszélybe, most már örökre sajátjának követelve az édes, de még mindig szeleburdi angyalt.

Julie Garwood

Julie Garwood műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Julie Garwood könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv