1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tapasztalatok/Göre Martsa lakodalma

vagyis más szóval az nagy kiállitáson szörzött tapasztalatok/más elmondások is vagynak az könyvbe

Szerző

Kiadó: Singer és Wolfner
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 293 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két mű egy könyvben. Írtam én magam Göre Gábor biró úr. Negyedik kiadás. Fekete-fehér illusztrációkkal. Márkus Samu könyvnyomdája nyomása, Budapest. A "Tapasztalatok" című mű a "Magyart a Magyarnak" sorozat kötete.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hogy ím az első könyvemet úgy széjjel kapdosták, mintha nádmézzel készült vóna, noha egyűgyű dógok is tanálkoztak benne, mégis tisztösségöt szorzott néköm. Mondok a zokosabb dógokrúl is összve... Tovább

Előszó

Hogy ím az első könyvemet úgy széjjel kapdosták, mintha nádmézzel készült vóna, noha egyűgyű dógok is tanálkoztak benne, mégis tisztösségöt szorzott néköm. Mondok a zokosabb dógokrúl is összve eszkábálok valami könyvet, a kibűl tanulhat az magyar, mert sok tsudálatos és álmélkodásra késztő tapasztalatot szöröztem én az nagy nemzeti kiállításon.
De nem is Bolond Istókként kukkantottam én mög az kiállítást, hanem tövirül högyire, ahogyan biró úrnak illik és akárhányszor élet veszödelömbe is forogtam, mert etzör a kötélen is föleresztöttek, etzör az pokolba is mögfordultam, amit sohse hittem vóna, hogy eleventen is mög tapasztalhatom, ámbátor 50 ven krajtzáromba került mög az tzigányér is füzettem ojkor-ojkor. Vissza

Tartalom

Tapasztalatok1-135
Göre Martsa lakodalma1-158
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv