1.035.177

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szeged 2007


Kiadó: Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Kabinet
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

KEDVES SZEGEDIEK!
A mi szép városunkban jól érzik magukat az elemek: az alföldi tájon messzire száll a szél, közel érezzük magunkat földhöz, vízhez, levegőhöz, s hisszük, ezekből valahogyan több... Tovább

Előszó

KEDVES SZEGEDIEK!
A mi szép városunkban jól érzik magukat az elemek: az alföldi tájon messzire száll a szél, közel érezzük magunkat földhöz, vízhez, levegőhöz, s hisszük, ezekből valahogyan több is van, mint máshol. Ebből a friss, alföldi fuvallatból merítjük az erőt akkor is, amikor jelenünket építjük s a jövőt tervezzük szeretett városunkban.
2002. óta sok minden történt, amire büszkék lehetünk, ami változásokat hozott, s ami új tettekre sarkall bennünket.
Kitartó, kemény munka eredményeként gazdaságunk emelkedő pályára került, a város biztosan tervezheti jövőjét. Az M5-ös autópálya bekapcsolta Szegedet Európa vérkeringésébe, a Logisztikai Központban kinőttek a földből az első épületek.
A Biopolisz projekt megvetette az alapjait Szeged XXI. századi, tudásalapú gazdaságának, s míg az ország több városában az egészségügyi reform megszorításokat jelent, mi új, ezerágyas klinikai tömbben, megújuló, világszínvonalú orvoslásban gondolkodunk.
...ÉS PERSZE ÉPÜL-SZÉPÜL IS VÁROSUNK.
Az elmúlt évek eredménye a teljesen felújított Tisza Lajos körút, a gyönyörű Szent István tér, a belváros történelmi bérházainak új köntöse, a képtárrá alakított Reök palota, nyolcvan megszépült tanintézet, a komfortosabbá, színesebbé vált több ezer panellakás - és még sok minden, ami látszik. És ami nem: a föld alatt, a csatorna-beruházás, ami Szegedet az ország legjobban ellátott nagyvárosává tette és végre eltüntette a .poros" utakat is - aszfaltszőnyeget húzva az évtizedek óta elhanyagolt területekre.
KEDVES SZEGEDIEK!
Hiszem és vallom, hogy a tettek, az eredmények minősítenek. Hiszem és vallom, hogy a sikereket nem csupán „elértük", hanem igenis, kiküzdöttük magunknak, mégpedig közösen, összefogással, közös gondolkodással, együttes cselekvéssel. A jövőben is arra kell koncentrálnunk, hogy ugyanilyen kemény elszánással tegyük meg a következő lépéseket. A részletekről lehetnek köztünk viták, a célunk azonban, biztosan tudom, azonos. Hisz mindannyian szeretnénk, hogy modern, európai tudásközpont, értékeit őrző, de állandóan korszerűsödő, biztonságos, élhető, kényelmes és szerethető város legyen Szeged.
Olyan, ahol kicsit több jut az elemekből: földből, vízből, levegőből - és erőt adó friss, tavaszi fuvallatokból is. Kérem, olvassák szeretettel hagyományos kiadványunkat: elszámolás ez, számvetés, és szolgálatunk tanúsága. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szeged 2007 Szeged 2007 Szeged 2007

A borító enyhén foltos.

Állapot:
840 Ft
420 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv