1.035.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vicces Tapsi 2005/1.

Szórakoztató Zsebkönyv Gyerekeknek - 2005. 9. szám

Szerkesztő

Kiadó: Lapu Bt. Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Székesfehérvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Tapsi zsebkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Itt a nyár, haver! S lám, megint találkoztunk. Jól esne egy kiadós fürdőzés? Vagy inkább maradjunk a vicc-zuhanynál? Ha az utóbbit választod, mi készséggel rendelkezésedre állunk! De aztán készülj... Tovább

Előszó

Itt a nyár, haver! S lám, megint találkoztunk. Jól esne egy kiadós fürdőzés? Vagy inkább maradjunk a vicc-zuhanynál? Ha az utóbbit választod, mi készséggel rendelkezésedre állunk! De aztán készülj fel a legjobbra! Lapozgathatod a Vicces Tapsi legeslegújabb számát, amely immár a kilencedik a sorban. Nyisd meg hát a vicc-zuhanyt, s engedd magadra zúdulni a nevettető vicceket. Felvidít és a meleg napokon szinte hűsít a móka. Zsebkönyvünk pedig nem más, mint a kacagás, a fergeteges röhögés nélkülözhetetlen eszköze. Mert a Vicces Tapsi humora ellenállhatatlan. Hiszen tudod jól. Vagy ha nem, most meggyőződhetsz róla. Vissza

Fülszöveg

Sziasztok! Immár második alkalommal jelentkezünk vicces zsebkönyvvünkkel. Ezúttal télen szeretnénk jól megnevettetni benneteket. Bizonyára vannak, akik szerint nyáron van itt a vidámság ideje. De vajon honnan veszik egyesek, hogy a humor nem fagyálló!
Biztos lehetsz benne: a leghidegebb időben sem fagy az arcodra a mosoly. Mert a tréfa fagypont alatt, méteres hóban is megterem, a viccnek nem árt se a zúzmara, se a csikorgó hideg. A vicc olyan télen, mint a szikrázó nap fény a jégen.
Rajta hát! A következő oldalakon bebizonyítjuk, hogy a leghidegebb hónapok is alkalmasak a mókára és a kacagásra!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv