1.036.293

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A baljós kezdet

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 162 oldal
Sorozatcím: A balszerencse áradása
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-369-164-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves Olvasó!
Hallottál-e már a Baudelaire gyerekekről? A kedves, szép, okos testvérek - Violet, a feltaláló, Klaus, a könyvmoly és a kis Sunny - kalandjairól olvashattok ebben a könyvben, amelyet hamarosan további regények követnek majd.
Sajnos az emberek életében olykor szomorú dolgok is megesnek. Történetünk főhőseinek sorsát is alapjaiban változtatja meg egy tragikus esemény. Vajon képesek-e megbirkózni a számukra túl nehéznek látszó feladatokkal? Megmenekülnek-e szorongatott, olykor kilátástalannak tűnő, néha riasztó és félelmetes helyzetükből?
Az izgalmas, fordulatos, veszélyekben bővelkedő történet során - amely nem nélkülözi az abszurd, Lewis Carroll-féle humort sem - személyes ismerősünk lesz a kedélyes Poe bácsi, a kedves Strauss bíró és a félelmetes, gonosz Olaf gróf, aki a gyerekek vagyonára pályázik. De mindvégig szorítunk a Baudelaire gyerekeknek, akikre további megpróbáltatások várnak, s akiket minden bizonnyal Te is szívedbe zársz.

Lemony Snicket

Lemony Snicket műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lemony Snicket könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv