1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar konyha/Magyar bor ismerete

Szerző

Kiadó: Országos Idegenforgalmi Tanács Központi Idegenvezetőképző-tanfolyam
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

I. fejezet
A magyar konyha ismerete3
A magyar konyha története3
Reggeli lebonyolítása7
Ebéd8
Vacsora8
Étrend9
A vendéglátóipari árrendszer18
Felszolgálási módszerek19
Ételféleségek21
II. fejezet
A magyar bor ismerete29
A borkóstolás sorrendjének ajánlott vázlata34
Móri Borvidék35
Balatonmelléki Borvidék37
Balatonfüred-Csopak Borvidék39
Badacsonyi Borvidék41
Bársonyos-Császári Borvidék43
Somlói Borvidék44
Villány-Siklósi Borvidék47
Mecseki Borvidék49
Szekszárdi Borvidék49
Alföldi Borvidék51
Mátraaljai Borvidék53
Egri Borvidék54
Tokajhegyaljai Borvidék55
A borkóstolás terminológiája60
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv