kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Országos Idegenforgalmi Tanács Központi Idegenvezetőképző-tanfolyam |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 63 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
I. fejezet | |
A magyar konyha ismerete | 3 |
A magyar konyha története | 3 |
Reggeli lebonyolítása | 7 |
Ebéd | 8 |
Vacsora | 8 |
Étrend | 9 |
A vendéglátóipari árrendszer | 18 |
Felszolgálási módszerek | 19 |
Ételféleségek | 21 |
II. fejezet | |
A magyar bor ismerete | 29 |
A borkóstolás sorrendjének ajánlott vázlata | 34 |
Móri Borvidék | 35 |
Balatonmelléki Borvidék | 37 |
Balatonfüred-Csopak Borvidék | 39 |
Badacsonyi Borvidék | 41 |
Bársonyos-Császári Borvidék | 43 |
Somlói Borvidék | 44 |
Villány-Siklósi Borvidék | 47 |
Mecseki Borvidék | 49 |
Szekszárdi Borvidék | 49 |
Alföldi Borvidék | 51 |
Mátraaljai Borvidék | 53 |
Egri Borvidék | 54 |
Tokajhegyaljai Borvidék | 55 |
A borkóstolás terminológiája | 60 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.