1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Barátunk a múzeum

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Balatoni Úttörőváros Úttörőmozgalmi Múzeum
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím: Játékvár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrát, illusztrációt tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Pajtás!
Kíváncsi vagy Európa és a tágabb nagyvilág úttörőinek egyenruhájára, jelképeikre, szövetségeik főbb jellemzőire? Szeretnél jobban megismerkedni a nemzetközi ifjúsági és... Tovább

Előszó

Kedves Pajtás!
Kíváncsi vagy Európa és a tágabb nagyvilág úttörőinek egyenruhájára, jelképeikre, szövetségeik főbb jellemzőire? Szeretnél jobban megismerkedni a nemzetközi ifjúsági és gyermekszervezetek történetével, az egységet létrehozó gondolatokkal? Jó lenne látni, hogyan dalolnak, játszanak és táncolnak a szocialista országok úttörői? Ha igen, látogasd meg játékvárunkat!
Múzeumi séta, baráti beszélgetések és szórakoztató fejtörők, képek, könyvek, folyóiratok segítségével bepillanthatsz a nemzetközi úttörőmozgalom életébe. Kezedbe vehetsz jelvényeket, zászlókat és egyenruhákat, ha kedvet érzel hozzá elmerülhetsz egy-egy témakör tanulmányozásában. Önálló munkádhoz segítséget kapsz.
Gondolunk otthoni pajtásaidra is, hiszen érettük vagy Zánkán. Megbeszéljük, hogyan kapcsolódhatna be őrsöd, rajod a "Barátunk a múzeum" közösségi játékba. Ötleteket adunk egyéb érdekes, otthoni elfoglaltságok szervezésére is.
Várunk a múzeumba! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv