1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az Örvény - DVD

Csak DVD - A Pető család regénye 1938-1945

Szerkesztő
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Műanyag kötés
Oldalszám:
Sorozatcím: Privát Magyarország
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: 1 db DVD-R-lemez. Játékidő: 75 perc. Nyelvek: magyar; felirat: magyar; hang: 2.0. Ismertetőfüzettel. Forgács Péter filmje, zenéjét szerezte: Szemző Tibor. Az Oktatási Minisztérium történelmi dokumentumfilm DVD kiadványa magyar egyetemek és középiskolák számára.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A homorú tükör nem alkalmas az önismeretre; legfeljebb a részletekbe való belemélyedésre ad lehetőséget. Forgács filmje viszont, miközben homorú tükröt tart a néző és a magyar történelem elé, nemcsak a részleteket torzítja (f)el, hanem lassanként saját magát is tükrözni kezdi. A néző a magyar történelem egy szeletével szembesül úgy, hogy közben rákényszerül, hogy önmagát is figyelni kezdje, amint tükröt tart a kezében. Attól lesz megbízható és pontos ez a "filmtükörkép", hogy a homorú tükör önmagát kezdi tükrözni. Ami, a film "üzenetét" előrevetítve, arra is rávilágít, hogy miként működik a magyar önismeret. Nemcsak ma, és nem is csupán az elmúlt fél évszázadban, hanem immár közel két évszázada.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv