1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lázár békéje

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 272 oldal
Sorozatcím: Rakéta Regénytár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 963-14-0506-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Szóval... ez is eszemben járhatott tegnap este. Hogy nagypénteken délután három órakor meghalt értünk Jézus a kereszten. Meg hogy nagyszombaton estére kelvén föltámad halottaiból. Én meg valahogy elbitangoltam, kikerültem a nyájból... Senki se tesz elém húsvéti sonkát meg fonott kalácsot... Nem hibáztatok én senkit. Tán én magam is oka vagyok. Nem kellett volna elszöknöm a beszolgáltatások elől se annak idején. De én valahogy buta paraszt voltam mindig, nem láttam előre. Hát eljöttem munkásnak, aztán vénségemre itt találom magam egyedül, akár az ujjam. Mint az a bibliai druszám, a szegény Lázár. Csak az a különbség köztünk, hogy annak legalább kutyák nyalogatták a sebeit, mert - állítólag - már csupa fekély volt a teste. Vagy az a másik Lázár, akit Jézus föltámasztott, pedig már szaga volt... Hogy akarta, nem akarta, oly mindegy volt: élnie kellett újra."

Ördögh Szilveszter

Ördögh Szilveszter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ördögh Szilveszter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv