1.038.091

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az ördög igézetében

Felvilágosítás és intés

Szerző
Fordító

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Kassa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 100 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Írta Modersohn Ernő lelkész Blankenburg fürdő, Thüringiai erdő. Fordította Petry Margit diakonissza testvér. Nyomta Wiko Nyomdai Műintézet Kassán.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Már évekkel ezelőtt helyezte Isten a szívünkre, hogy Modersohn lelkész könyvét: "Im Banne des Teufels" magyar nyelven is kiadjuk. Azóta egyre sürgősebbé vált e könyv megjelenése. Amint Modersohn... Tovább

Előszó

Már évekkel ezelőtt helyezte Isten a szívünkre, hogy Modersohn lelkész könyvét: "Im Banne des Teufels" magyar nyelven is kiadjuk. Azóta egyre sürgősebbé vált e könyv megjelenése. Amint Modersohn előre megjegyzi, az ellenség itt is elkövetett mindent, hogy megakadályozza e könyv magyar kiadását.
Aki először vállalkozott a könyv fordítására, sehogyse tudott hozzáfogni. Állhatatosan imádkoztunk a könyv megjelenéséért. Feleletként jött a mostani fordító levele, melyben egy Modersohn-könyvet kért lefordításra. Sok minden akadályozta ebben, így nem tudta olyan gyorsan elvégezni, mint ahogy szerette volna. Azután még több kézen ment keresztül, hogy minél hűbb mása legyen az eredetinek. A könyv kiadása egyre kitolódott. Több mint egy éve, hogy húzódik a dolog. Közben megtapasztalhattuk mi is az ördög hatalmát, úgy, mint még soha. Egyre többen kerülnek az ördög igézete alá, éspedig közvetlen közelünkből ragadja el áldozatait. Hasonlóan ahhoz a kis madárhoz, amely a kígyó tekintetének bűvölő hatása alatt egyenesen besétál annak kitátott torkába. Nem lehet tovább tétlenül nézni az ördög garázdálkodásait. E könyvvel mi is megindítjuk a hadjáratot a pokol uralnia ellen. Kérjük imádkozó testvéreinket, hogy kitartóan vigyék az Úr elé, hogy sok szegény lélek felszabadulva hirdesse Jézus győzelmét az ördög hatalma felett s hogy őrizzen meg az ördög dühe ellen.

Kassa, 1942 Adventjén. A KIADÓ. Vissza

Tartalom

Előszó7
Hogyan jutottam e könyv megírásának gondolatára11
Mit mond a Szentírás?16
Hogyan űzik ezt az ördögi mesterséget?31
Mik a következményei?41
A jövendőmondás és kártyavetés és azok következményei47
Mibe sodor a spiritizmus? (A spiritizmus rombolásai)53
Hogyan szabadulhatok meg?72

Modersohn Ernő

Modersohn Ernő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Modersohn Ernő könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv