1.035.285

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Illusztrátorok Társasága 1994-2003.

Society of Hungarian Illustrators 1994-2003.

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Illusztrátorok Társasága
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím: Magyar Illusztrátorok Társasága
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-206-820-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, színes reprodukciókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Magyar Illusztrátorok Társasága közel 10 éves megalakulása óta számos hazai és nemzetközi kiállításon, szakmai rendezvényen vett részt. Ez a katalógus a társaság ötödik és egyben összefoglaló... Tovább

Előszó

A Magyar Illusztrátorok Társasága közel 10 éves megalakulása óta számos hazai és nemzetközi kiállításon, szakmai rendezvényen vett részt. Ez a katalógus a társaság ötödik és egyben összefoglaló katalógusa, amelyben 38 művész szerepel életrajzzal és egy-egy alkotással (illusztrációval), valamint dokumentációs anyaggal az utóbbi évek fontosabb szakmai eseményeiről. Az elmúlt 10 évben a társaság 35 hazai, 44 nemzetközi kiállításon, szakmai programon vett részt, több mint 64 értékelés, újságcikk jelent meg rólunk.
A kiállítások és szakmai programok nagy száma is jelzi, hogy a társaság az elmúlt időszakban aktívan tevékenykedett. Az utóbbi években díjazott magyar illusztrátorokról egy külön katalógust jelentettünk meg.
Eddigi szerepléseinknek köszönhetően nemzetközileg elismert külföldi illusztrátorok is szívesen kapcsolódnak társaságunk programjaihoz. Így a jelenlegi kiadványban egy Angliában élő neves német művész Axel Sheffler, egy híres olasz illusztrátor Giovanni Manna és egy fiatal japán tehetség Hitomi Endow is szerepel életrajzzal, egy-egy illusztrációval. Terveink szerint az eddigi kapcsolatot szélesítve szeretnénk lehetőséget biztosítani a jövőben több neves külföldi illusztrátornak is magyarországi bemutatkozásra. Például Axel Sheffler illusztrációit és illusztrált könyveit 2002-ben mutattuk be a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv