1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1999. évi kontírozási segédlet

Szerző

Kiadó: Pénzügyi Tájékoztató Iroda Kft.
Kiadás helye: Hagyárosbörönd
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 335 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Az analitikus nyilvántartási rendszer a jogszabályi követelményeknek megfelelő formában és tartalommal került kidolgozásra. A különböző kartonok és füzetek alkalmasak az év... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Az analitikus nyilvántartási rendszer a jogszabályi követelményeknek megfelelő formában és tartalommal került kidolgozásra. A különböző kartonok és füzetek alkalmasak az év közbeni részletező nyilvántartás vezetésére, továbbá az év végi feladatok ellátásának megkönnyítésére.
Az új nyilvántartási rendszer egy komplex egységet alkot, ugyanakkor az egyes nyilvántartások (adott kartonok, füzetek) önmagukban is teljes értékűek.
Kidolgozásra kerültek továbbá a különféle szociális ellátási formákhoz és a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó igazgatási és ezzel párhuzamosan a pénzügyi nyilvántartások, olymódon, hogy a jogszabályok által:
a jegyzőnek kötelezően vezetni előírt (pl.: 1993. évi III. tv. 18. §) nyilvántartásokra dolgoztunk ki olyan formátumot, amely tartalmazza mindazon elemeket, melyeket az adott területre vonatkozó jogszabály kötelezővé tesz. A nyilvántartások a jogosultak betekintési lehetőségének gyakorlását úgy teszik lehetővé, hogy ezáltal az adatvédelemre vonatkozó előírások is betarthatóak - a nyilvántartó füzetek szerkezete folytán.
Ugyanez érvényes a szociális ellátásokhoz kapcsolódó pénzügyi nyilvántartásokra, melyek a különféle ellátásokhoz kapcsolódó állami támogatások, kifizetések, visszaigénylések, stb.nyilvántartására és együtt való kezelésére is alkalmasak." Vissza

Varga Katalin

Varga Katalin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Varga Katalin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv