1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Személyi jövedelemadó példatár 2007

Szerző

Kiadó: Metodika Oktatási Szolgáltató Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

Sokat segíthet, ha a jogszabályt nem csak olvassuk, hanem számszerű, gyakorlati példákon keresztül - az azok megoldásához szükséges elemek aprólékos összeválogatásával, végig... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

Sokat segíthet, ha a jogszabályt nem csak olvassuk, hanem számszerű, gyakorlati példákon keresztül - az azok megoldásához szükséges elemek aprólékos összeválogatásával, végig gondolásával - dolgozzuk fel.
Példatárunk igyekszik átfogni a személyi jövedelemadózás leggyakoribb eseteit. A megoldásokat olyan részletességgel dolgoztuk ki, hogy azt a teljesen "kezdők" is követni tudják. Ennek megfelelően a járatosabbak nagyobb sebességgel haladhatnak benne. Azok számára is hasznos az összeállítás, akik a saját elgondolásukat, megoldásukat kívánják ellenőrízni, annak a megerősítését várják tőle.
Szívesen vesszük észrevételeiket, javaslataikat, mert szeretnénk folyamatosan bővíteni az összeállítást, és az új részeket megküldjük a példatártulajdonosoknak.
Emellett állandóan nyomon követjük a jogszabályi változásokat és az átvezetésük után ezt is megküldjük Önöknek.
A megoldás lépései a törvény logikáját, sorrendjét követik. Ez az elhatározás nem tartható mindenütt, mert sok esetben ugyanazt a témakört megismételve máshogyan, például más sorrendben tárgyalja a jogszabály.
Azonos számszerű végeredményhez több úton is el lehet jutni (például éves adóalap alapján a havi adó meghatározását követően is lehet a havi kedvezményeket érvényesíteni, vagy az éves adóalapból az éves kedvezménnyel csökkentett összeg alapján kiszámítani a havi kötelezettséget). A példatárban valamennyi lehetőséget nem soroljuk fel.
Remélem, hogy haszonnal forgatják az összeállításunkat és sok örömük telik majd az alkalmazása során. Vissza

Dr. Kovács Tamásné

Dr. Kovács Tamásné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Kovács Tamásné könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv