kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Miele Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 223 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 2 |
Tartalomjegyzék | 4 |
Ázsiai gyökerek | 6 |
Egészség - Zamat - Kényelmes használat | 10 |
Használati lehetőségek | 18 |
Előételek és levesek | |
Juhsajt cukkini-köntösben | 24 |
Articsóka mártással | 26 |
Rákkal töltött gombafejek | 28 |
Görög paradicsom | 30 |
Kelkáposztatekercs garnélával és rizzsel | 32 |
Cikória dióöntettel | 34 |
Húspástétom | 35 |
Karalábé-sárgarépa-felfújt | 36 |
Lazacpástétom | 38 |
Paprikaleves | 40 |
Óriásgarnéla spárgaágyon | 42 |
Tejfölös sárgarépaleves | 44 |
Spárga füstölt lazaccal | 46 |
Tök hagyma-öntettel | 48 |
Francia hagymaleves | 49 |
Édeskömény dióöntettel | 50 |
Minestrone | 52 |
Zeller leves | 54 |
Brokkoli-csillagkarfiol saláta | 56 |
Gyors zöldségleves | 58 |
Egytálételek | |
Kelkáposztás egytál | 62 |
Ratatouille | 64 |
Zöldbabos egytál bárányhússal | 66 |
Törtburgonya káposztával | 68 |
Szoljanka | 69 |
Vörös sügér egytál | 70 |
Puszta egytál | 72 |
Vegetáriánus | |
Kínai kel tekercsek | 76 |
Zöld szélesmetélt különböző mártásokkal | 78 |
Vegetáriánus töltött paprika | 80 |
Paradicsom-lecsó | 82 |
Rozsfelfújt zöldséggel és juhsajttal | 84 |
Teljes kiőrlésű tészta paradicsommártásban | 85 |
Héjában főtt burgonya mártással | 86 |
Köles felfújt | 88 |
Keleti zöldségtál | 90 |
Halak | |
Nyelvhal-filé rákmártásban | 94 |
Curry-s hal őszibarackkal | 96 |
Töltött nyelvhaltekercsek tejszínmártással | 98 |
Vörös sügér mogyoróvajjal | 100 |
Lepényhal-tekercsek pikáns öntettel | 102 |
Kagyló | 102 |
Tőkehalfilé tárkonymártásban | 106 |
Tengeri ördög vargányamártással | 107 |
Tengeri lazacfilé kertészné módra | 108 |
Omlett északi tengeri rákkal | 110 |
Pisztráng fehérboros öntettel | 112 |
Párolt tőkehal mustárhabbal | 113 |
Lazac póréhagymával fehérboros mártásban | 114 |
Curry-s hal thai módra | 116 |
Pisztránggal töltött paprika | 118 |
Húsok | |
Spenóttal töltött pulykatekercs | 122 |
Pulykamell zöldségágyon | 124 |
Színes szárnyasnyárs "Balsamico" mártással | 126 |
Könögsberg-i fasírt | 128 |
Vagdaltfelfújt cukkinivel | 129 |
Marhafartő almás tormamártással | 130 |
Mangold tekercsek ázsiai töltelékkel | 132 |
Borjúhús tonhalmártással | 134 |
Csirkefalatok paprikával | 136 |
Sertéskaraj karfiolmártással | 137 |
Göngyölt marha | 137 |
Csirkemell salottával és paprikával | 138 |
Marokkói csirke zöldséggel | 140 |
Zöldségek | |
Marinált zöldség | 144 |
Párolt uborka | 146 |
Spenót kalap alatt | 148 |
Sonkakockák zöldségágyon | 149 |
Zöldségfelfújt | 150 |
Spárga/Mártások spárgához | 152 |
Burgonyasaláta lencsével és ananásszal | 154 |
Zöldséges terrine | 156 |
Almás lilakáposzta | 158 |
Tejfölös káposzta | 159 |
Édeskömény saláta | 160 |
Brokkoli pikáns sajtmártással | 162 |
Köretek | |
Rizottók | 166 |
Meleg burgonyasaláta zellerrel és spenóttal | 168 |
Burgonyagombóc | 170 |
Sajtos-tejszínes burgonya | 171 |
Töltött burgonya | 172 |
Zsemlegombóc | 174 |
Tejszínes tészta | 176 |
Burgonya-felfújt | 178 |
Burgonyapüré | 179 |
Desszertek | |
Karibi nimbusz | 182 |
Diós csokoládépuding | 184 |
Zöld finomság | 186 |
Piros finomság | 186 |
Kelt gombóc | 188 |
Narancsos karamellpuding | 190 |
Töltött alma | 192 |
Almás álom | 193 |
Gyümölcsfelfújt idénygyümölcsökkel | 194 |
Meggyleves | 196 |
Narancsos tejberizs | 198 |
Darafelfújt | 200 |
Édes álom | 201 |
Katalán krém | 202 |
Túrófelfújt | 204 |
Barackos gombóc | 204 |
Befőzés | 210 |
Felolvasztás | 212 |
Blansírozás | 215 |
Felmelegítés | 216 |
Párolás | 217 |
Receptek A-tól Z-ig | 218 |